Știe cineva o metoda bună sa învăț mersul autobuzelor și tramvaielor?
Buna TPU, vreau sa plec cu mama in Anglia la tata, ce acte îmi trebuie pe lângă pașaport? Cei de la aeroport nu răspund, sun de 2 saptamani incontinuu, am inteles ca îmi trebuie o declarație...? (mai mult)
Salut, vreau sa devin agent de paza. Din ce am inteles de la un prieten imi trebuie un atestat sau ceva de genu. Imi poate explica cineva va rog ce trebuie să fac si ce acte imi trebuie?
Buna, Știți cum se pregătește datura? Adică mai exact să o transform în pudra? Mulțumesc
Coletele de pe aliexpress vin acasa prin posta sau trebuie sa merg la posta romana dupa ele?
Https://imgur.com/a/kJkW8D1 am completat bine? Comanda din alta tara trebuie completat ca sa pot primi comanda, daca va intrebati pentru ce este.
Salut! Am o boxa Sony SRS- XB23B, am luat- o acum 2 zile. As vrea sa o pun în suportul de apa de la bicicleta, e vreo problema? Mie îmi e sa nu între praf în ea și sa se strice. E rezistenta la...? (mai mult)
Si-a ridicat cineva coletul de pe aliexpress ieri sau azi? A inceput sa se aplica tva si alte taxe aferente pentru produsele sub 10 dolari?
Salut TPU! Am și eu o întrebare, peste doua săptămâni o sa plec in Franța in vizita la o cunoștință. Nu am făcut vaccinul, acum vad ca este prea târziu sa- l mai fac, din câte am citit trebuie...? (mai mult)
Cum ma pot angaja ca contractor de securitate militara privata (merecenar)
Buna seara! Cât e costul transportului unui colet prin posta romana, mai exact atunci când cineva îmi trimite un colet la care trebuie plătit doar drumul? Adică fără valoare/garanție/preț de ...? (mai mult)
Salutari. Pe o declaratie pe proprie raspundere(pentru scoala Rose) are ceva daca semnatura e in partea stanga?(pe model e in dreapta)
Salut TPU, tocmai ce am gasit in podul bunicului meu o masina veche de cusut Naumann KI 14 (NO 795 - Serial Number: 3116852) si as dori sa aflu daca costa ceva, nu stiu unde sa caut
Buna TPU! Am 21 ani și am o problema, cel puțin pentru mine e. Am multe coșuri pe spate și în zona lombara și sincer nu știu ce sa mai fac, deci am incercat multe creme, am fost la medici și...? (mai mult)
Salut, dacă am terminat clasa a 12-a mai pot să îmi fac abonament gratuit la STB în timpul vacanței de vară?
Hey TPU, 1. care este tara cu cele mai mari salarii din lume? 2. Care este tara in care este cel mai bind sa locuiesti?
Buna! Cum pot afla nr. de telefon de la care s-a facut o comanda on line de la o firma? Merci anticipat.
Salut, as avea si eu o mica intrebare s- o adresez celor care au mai avut tangente cu cei de la digi. Am comandat si eu recent (acum 4- 5 zile) un telefon mobil + abonament de la ei de pe site insa si...? (mai mult)
Hey, știți cumva un camin in sector 3? In cartierul Dristor sau nu neapărat in Dristor dar sa fie in sector 3, unde mă pot caza daca sunt la liceu eu cu inca un prieten
Oare stie cineva unde as putea schimba coroane islandeze in Cluj Napoca?
Care este cel mai ieftin apartament in Bucuresti? Ar merita daca stau doar la 60 km de oras si am la tara toate utilitatile in afara de canalizare si momentan nu am polistiren pus? E aiurea cu naveta insa...? (mai mult)
E mai avantajos daca imi schimb furnizorul actual engie de gaze naturale cu enel energy? Din ce am inteles preturile nu cresc asa mult de la la 1 iulie.
Am cumpărat o pungă de chio și pe ea are o bandă promoțională cu un concurs unde poți câștiga una dintre cele 10 căști cu bluetooth JBL și 10 fotoli chio.Problema e că scrie în bulgară și...? (mai mult)
Buna! Ma poate ajuta cineva, as vrea sa știu ce trebuie sa conținā mai exact un dosar pentru înscrierea la o facultate si cum trebuie sa procedez.
Cum as putea sa recuperez banii luati de doua ori de către cei de la Bolt? Eu cursa o aveam selectată cu cardul, banii au fost luați pe cursa abia a doua zi, dar șoferul i- a spus prietenului meu...? (mai mult)
Salut. Cu ce ajung de la Apusului in Titan? Nu sunt din Bucuresti, dar am nevoie!
Salut! E prima data când voi pleca la mare conducând și traseul pe care voi merge este pe la podul Giurgeni, asa ca voiam sa va întreb care este tariful de trecere pe acolo. Am citit pe internet ca...? (mai mult)
Daca pe site- ul postei romane scrie asta, sunt sanse sa scap de TVA si taxa vamala avand in vedere ca vine din China? Coletul costa 9, 50€. Raport sumar: Numarul trimiterii: RU03(cenzura)NL Tara...? (mai mult)
Salut! Pe YouTube dacă primești 2 avertismente apoi aștepți să expire. Acestea se resetează? De exemplu dacă după mai primesc un avertisment, este iar avertismentul nr 1 și tot așa?...? (mai mult)
Salut! Cei care aveți instalat Revolut, la ce bancă trebuie să merg ca să îmi depun banii în cont? Stiu că există opțiunea de a transfera banii direct de pe card în cont, dar pe mine mă interesează...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa dau la Ase vara aceasta, întrebarea este, cum este sa fi student la Ase? Pot sa muncesc și sa fac și facultatea in același timp?
Bună ziua! Urmeaza să fac un traseu mai lung, voi fi singurul șofer, vă rog frumos să- mi spuneți pe ce rută e mai ok de mers de la Suceava la Costinești? Suceava- Roman- Bacau- Adjud- Focsani-...? (mai mult)
Voi ce ati alege dintre o trotineta electrica quickvolt 8 si o bicicleta cross grx8?
Ce soluții se recomanda pentru coacere a uniforma a strugurilor?
Bună, e greu de obținut permisul de navigație?
Salut. M- am inscris la sesiunea din vara a bacalaureatului, dar din motive de sanatate nu pot participa. Se poate sa ma inscriu din nou in sesiunea de toamna si sa il dau atunci sau in toamna se pot...? (mai mult)
Salut! Un amic de- al meu are mari probleme în familie și este nevoit sa părăsească apartamentul unde locuiam noi doi in chirie. Întrebarea mea este dacă sa renunț si eu la chirie (foarte probabil...? (mai mult)
As dori sa pun o intrebare despre criminali in serie dar nu stiu la ce categorie sa pun.Stie cineva?
Ce aparat de răcire a aerului de la Altex e bun? dar să fie m-ai ieftin. Vreau să cumpăr unul dar nu știu pe care.
Salutare,aș avea o întrebare.Pe ce dată sunt aduse facturile e.on de energie electrică? Că deja azi e 25 iunie și nu am primit nimic. Vă rog frumos să-mi răspundeți urgent!
La ce varsta iti poti face un card bancar?
Voi ce faceți când temperatura ajunge la 37- 40°? ( la umbra) Stați în casa sau ieșiți afara? Cred ca de când ma știu eu nu am mai întâlnit o căldură asa sufocanta :)) Ce consumați apa...? (mai mult)
Legiuitoarea e Sierra1?
Hey TPU, care este cel mai bun stil de sunet pentru un televizor dintre: utilizator, standard, culori vii, sport, film, muzica si stiri?
Salut. Am si eu o intrebare. Am comandat acum 2 luni un colet din China in valoare de $11.51 (47, 44 RON) si acum cateva zile mi- a ajuns in tara. Stiti cumva cum va proceda livrarea? Din cate stiu, ...? (mai mult)
Buna. Vreau sa comand de pe un site Care are preturile in Euro (SHEIN) si plata este cu cardul. Eu pe card trebuie sa pun bani in euro sau Iei ca sa pot sa platesc?
Buna tuturor, am o nelamurire in legatura cu laminarea documentelor. Este permisa laminarea diplomelor de studii?
Hey, știți cumva câteva camine pentru cei care sunt la liceu unde se pot caza? In sector 3 și poate și cartierul Dristor dar nu neapărat Dristor DAU FUNDĂ
E bitcoinul ala o prostie? A scos cineva ceva?
Cum evaluez un teren intravilan aflat cam la 60 km distanta de Bucuresti(o ora cu masina)? Cum stiu cat ar costa hectarul sau mp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!