Bună, cineva mi- a pus de la Brăila din Victoria un pachet la poșta română marți dimineață pe la ora 11 și nu știu când ajunge in județul Galați comuna Umbrărești, Tecuci! De exemplu...? (mai mult)
Salut! Caut sa- mi inchiriez primul apartament. In afara de chirie mai trebuie sa platesc ceva in plus de aceasta, sau sunt deja incluse in chirie pe de- a- ntregul? Daca gasesc un apartament ieftin la...? (mai mult)
Pana cand trebuie depusa cererea de transfer dintr-un liceu in altul?
Salut, TPU! Am si eu o intrebare. Stiu ca saptamana viitoare se sustine bacalaureatul, ce se intampla cu elevii celorlalte clase din scoala, raman acasa in zilele probelor de bacalaureat cum a fost ...? (mai mult)
Daca se fura dintr- un magazin orice obiect indiferent de produs (alimente, haine etc. - mai putin electronice) si are pe el un cod de bare, te suna la casierie atunci cand treci prin alea doua panouri?...? (mai mult)
Salut, duminica trecută am făcut comandă online de la digi pentru a- mi pune internet, cineva m- a sunat să confirme detaliile, după am primit un contrat prin mail. Contractul trebuie făcut online...? (mai mult)
Salut! Mi-am facut si eu un card de student la BRD. Faza e ca la mine in comuna avem doar un bancomat de la Raiffeisen. Intrebarea mea este daca pot scoate bani de la acesta sau numai de la cele BRD.
Salutări! Întrebare pentru bucureștenii care circulă cu metroul pe linia M5 (Râul Doamnei - Eroilor): care sunt condițiile pe aceea linie? Este aglomerat de regulă sau se circulă lejer? ...? (mai mult)
Cine cunoaste procedura de admitere la UPB?
E colagenul hidrolizat compatibil cu cel din corpul uman sau pe ce baza i se atestă eficienta?
Buna TPU. De vreo 4 ani nu m- au mai gasit acasa cei de la enel de la regularizare. Dar luna de luna am transmis indexul corect, deci sunt la zi. Astazi vor veni sa citeasca indexul, astazi sunt acasa....? (mai mult)
Buna! Am voie ca minor (16 ani) cu tigari in avion (Iasi-Viena- Austrian Airlines) si peste granita (Viena-Cehia)?
Cine controlează dacă niște hoteluri/pensiuni/restaurante respectă normele de igienă? Dsp-ul? Pot sa dea sancțiuni?
Buna TPU! Eu am implinit 18 ani in luna februarie, atunci cand am depus si cererea pentru alocatia care se acorda si tinerilor care urmeaza studiile liceale. Stiu ca in vacanta de vara acesti bani nu ...? (mai mult)
Salut. As dori sa stiu daca imi iau un cartus de tigari din magazin, pastrez bonul nu deschid cartusul, imi este permis sa trec cu el la aeroport? Bucuresti - Spania BCN. Sau trebuie obligatoriu sa il...? (mai mult)
Este vreun site unde pot face programare pentru vaccin sau trebuie să mă duc la unul din centrele de vaccinare?
Buna TPU! Recent am cumparat un produs de la o firma ce are un depozit in Portugalia. A trecut aproximativ o luna de cand am plasat comanda, iar acum 9 zile pachetul a ajuns in Romania. Problema mea ...? (mai mult)
Buna! Revin cu o noua intrebare! Am auzit de la un profesor de matematica faptul ca salariul nu îi este livrat mereu in cont in fiecare luna, uneori a luat acesti bani si o data la doua luni. Este...? (mai mult)
Bună,atunci cand intri club ti se cere buletinul?
Salut TPU. Nu ca zici ca îs blestemat de- a dreptu, după ce ca am avut o săptămână de tot rahatul, a trebuit sa plec și la mama naibii, am vazut și un puști care s- a împușcat în mână,...? (mai mult)
Hey! De ce tot timpul când fac o prăjitură și pun praful de copt are un gust ciudat?
Pot sa beau suc de aloe vera facut in casa?
Bună ziua cine îmi poate recomanda un program PC de editat video profesionalist rapid care suportă și filă MKV nu doar MP4..etc?! Specific să suporte cerințe până în 8 GB RAM! Mulțumesc
Salutare, ce joburi, meserii se caută la noi prin tara? As dori sa urmez niste cursuri de calificare, să învăț o meserie ceva, dar nu știu ce să aleg. Dețin permis categoria B, iar ca studii...? (mai mult)
Buna TPU. A facut cineva vaccinul Moderna pentru Covid? V-ati simtit rau? Urmeaza sa fac si eu vaccinul maine. Cel de la Moderna. Si nu am auzit multe despre Moderna.
Stie cineva la care Lidl din Bucuresti au fost instalate case de tip self checkout (la care scanezi si platesti singur). Funda!
Salutari! In legatura cu metroul din Bucuresti: in ce conditii se circula cu metroul? In special pe linia M3? Merita sa folosesc metroul sau mai bine iau un autobuz?
Care sunt impozitele si taxele platite in Romania?
Am un opel meriva. Stie cineva unde pot gasi (in masina sau la motor ) o alimentare de 5volti?
Buna! Te poți transfera de la MD la MG după primul an de facultate la UMF Timișoara? Care sunt procedurile?
A auzit cineva de biroul postal AK post? De pe soseaua Iancului nr 53. Am o ruda ce trebuie sa ridice ceva de acolo. Eu nu am auzit de acest birou postal in viata mea, ma gandesc sa nu fie vreo inselatorie....? (mai mult)
Hei! Daca de exemplu, ieri mi- am pierdut buletinul si azi am fost sa- mi refac altul ( cuacte, cu poza, cu tot), dar tot astazi mi- a fost gasit buletinul si l- am retras de la sectia de politie, ...? (mai mult)
Buna TPU! In spatele casei mele se afla niste vecini, nu sunt pe o strada principala, carora le- au spart locuinta hotii. Au venit imbracati in politisti si au strigat la poarta, pe motiv ca au fost...? (mai mult)
Care e sensul vieţii?
Salut. A returnat cineva un produs la pc garage? Daca este in stare ca la inceput si sunt in termen de 14 zile, in afara de transport se va mai reduce un procent din pretul laptopului? Nu are urme de ...? (mai mult)
Salutare! Vreau să pun o folie pe un geam care sa NU permită vizibilitatea nici NOAPTEA (să nu se vadă din exterior in interior atunci când lumina este aprinsă). Le găsesc doar pe cele de tip ...? (mai mult)
S- a stricat carburatorul de la motocoasa stihl fs56, unul nou original cred ca depaseste 300 spre 400 de ron, iar unul compatibil e la 90 de ron. Intrebare: cu un carburator compatibil ieftin, consumul...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest cross? http://bemiromania.shopmania.biz/cumpara/bemi-db-607-j17-j14-125cc-kxd-moto-4t-7452539 am 1.68 si 80kg
Unde pot merge sa verific un ceas daca este original si daca valoreaza ceva? Am un model mai vechi de ceas firma Chopard.
Unde ajung prima data pachetele din China si cat dureaza sa ajunga in Romania?
Cum explicați ca in anul 2001, fata de 1990, in Romania, dinamica nominala a PIB era mai mare decat dinamica reala a aceluiași indicator?
Salut! După împlinirea vârstei de 18 ani trebuie sa ceri de la școală o adeverință și cu care trebuie să mergi la vreun centru militar și să declari că nu vrei să faci armată? Ce trebuie ...? (mai mult)
Ce echilibre macroeconomice, trebuie urmarite de managementul guvernal?
Buna! Am trimis un colet cu ramburs prin posta si a fost ridicat la data de 03.06, insa nici pana astazi(13.06) nu am primit aviz pentru ramburs. Atat de mult dureaza de obicei?
Inteleg ca pana la sfarsitul lunii iunie trebuie sa ne exprimam optiunea cu privire la oferta Electrica, altfel suntem trecuti automat la oferta de serviciu universal. Nu? Voi ce ati ales sau ce credeti...? (mai mult)
Care este cel mai bine plătit job in perioada asta? Caut joburi pentru vara asta si nu stiu care... sfaturi?
Salutare! Aș dori sa stiu cat face o scrisoare trimisa din Germania in Romania. Țin sa precizez ca plicul a fost completat, timbrat si pus intr-o cutie poștală de pe strada. Mulțumesc!
Buna seara! Ce trebuie sa fac daca nu îmi mai găsesc diploma(școala postliceala)? Este greu de refăcut? Durează mult? Ofer funda!
Daca cineva stie cand incep toate tururile la tabara Miorita din Moldova, dau funda
Bună seara! HELP... Exista vreo lege privind greutatea de aur limita luata pe avion? As vrea sa știu din 2 privinte: cu cât pot întra în România și cu cât pot ieși din România spre Germania? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...