Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Cine este din Iași îmi puteți spune la ce oră încep dimineața autobuzele din Iași să circule de exemplu:30b, 20,3a
Vreau sa imi schimb chiria. Gasit anunt pe OLX si sunat. Direct proprietar. Imi zice ca nu mai este disponibila. Multumesc, seara buna. Cateva ore mai tarziu, tot pe OLX gasesc acelasi anunt, poze, ...? (mai mult)
Rasismul poate fi încadrat la boli mintale? Rasismul extrem? Știți cumva cum se numesc aceste boli? Voi câteodată încercați sa fiți mai buni cu Rromii de exemplu? Cum poți sa elimini aceasta...? (mai mult)
Cu cât timp înainte de decolare trebuie sa fie urcați în AVIOANE pasagerii? FUNDAAAA!
Ce program de funcționare are Aeroportul Internațional din Sibiu? Sau este program de lucru non stop?
Salutare! Cum pot găsi trenuri Vaslui-Constanta? Vreau pe data 9 iunie adică mâine seara sau pe 10 dimineata!
Intrebare pentru cei care lucreaza in ture si cand ies seara si nu mai au transport, cum va descurcati? Ma refer la cei care se bazeaza pe transportul in comun care la orele de seara nu mai e transport,...? (mai mult)
Salutări! Am și eu o întrebare dacă se poate. În legătură cu facturile de curent de la Enel. Ultimele 3 facturi au fost toate pe minus. Asta este a 3- ia lună când vine factura pe minus. Prima...? (mai mult)
Cand faci cadastru la un pamant, se platesc banii integral pe loc, sau mai intai platesti un avans dupa care abia cand iti vin documentele platesti si restul sumei?
Cat timp are obligația POSTA ROMANA sa tina COLETE primite din UNITED KINDOM UNITED STATES AMERICA CHINA? Adică în cat timp trebuie se mergi maxim după colete ca să nu le returneze înapoi la expeditorul...? (mai mult)
Mama si-a luat bilet de avion pentru România. Vine din Italia. Trebuie sa faca testa covid sau poate sa vina libera fara test? La agenția de bilete nu i-au zis nimic. Funda!
La trenuri denumierea R- E inseamna regio express dar ce fel de tren este? Adica R (regio) e pentru fostele personale, iar IR (inter regio) pentru rapide si accelerate. Si inca o intrebare la transportul...? (mai mult)
Salutare,am o întrebare foarte urgență. Dacă mi-am șters contul de e.on myline, s-a șters și factura electronică?
Este adevarat ca nu poti ramane repetent in primul an de facultate, ci doar exmatriculat?
*pentru cine e din Râmnicu-Vâlcea De unde pot cumpăra bilete pentru ETA? Cea mai apropiata stație de bilete ETA de mine e la Gară, insa unde la Gară?
Salutare, am intrat la facultate la buget, dar dupa 2 luni nu am mai putut sa merg, iar aproape cand se termina anul mi- am retras dosarul. Daca ma reinscriu voi mai putea intra la buget? Voi fii ...? (mai mult)
Heyyy bunaaa, vreau si eu sa stiu cand trebuie sa folosesc sw la info!
Hei! Cana filtranta funcționează si pentru apa cu clor?
Bună ziua TPU, știe cineva dacă am mai multe laptopuri vechi îmi pot da cei de la AFM (ADMINISTRAȚIA FONDULUI PENTRU MEDIU) mai multe vouchere prin programul Rabla?
Salutare, îmi poate spune cineva când se recrutează pentru forțele speciale și dacă afectează cu ceva dacă am tatuaj? Mulțumesc!
Care ar fi etapele creării unei cărți de colorat pentru copii? Mă pasionează oarecum caricaturile pentru copii și mă gândeam să încerc. De ce instrumente/ aplicații aș avea nevoie pentru ...? (mai mult)
Bună seara dragilor. Cam cât se da salariu ca Part - Time pentru un lucrător comercial? Poți lucra ca, casier la 4 ore? Sau doar la 8 ore?
Mama a plecat din tara și înainte sa plece mi-a lăsat toate cardurile ei de bonuri, tichete etc., iar toată lumea a primit azi banii pe carduri și eu nu... De ce?
Cum va arata noul act de identitate? Îmi expira în 3 luni și trebuie sa fac unul nou :)
Daca am un pocket bike si de ex vin de pe camp si de pe camp pana acasa fac 1km si ma prinde politia imi face direct dosar sau avertisment?
Salut! Unde as putea învață sa joc șah și cum?
Bună seara! După ce faci optsprezece ani, mergi singur să-ți schimbi buletinul, sau tot cu un părinte?
Salutare,de ce îmi apare de la e.on soldul facturi cu minus de ex -1 leu? Că doar am plătit cât timp nu am fost plătit nu apărea cu minus.
Bună ziua! Știe cineva de câte ori pe zi se ridică colete la oficiile poștale la Oradea? De asemenea, care este intervalul orar în care se ridică coletele de la Oradea și cam cât durează livrarea...? (mai mult)
Buna ziua. Stie cine daca Cipru a intrat in zona verde sau intra pentru Romania? Luna asta ma refer Dau funda
Salut! Eu am 15 ani si prietenii mei 16. Daca avem buletin si tot ce trebuie ne putem caza la vreun hotel la mare daca vorbeste un adult dinainte? Sau trebuie sa ai 18 ani.
Salutare,azi de 1 iunie, cei de la e.on lucrează?
Aplicația George BCR a dat eroare si îmi zice ca trebuie sa reactivez etoken, dar eu am facut asta dar tot nu merge parola, o fi bine sa resetez aplicatia George BCR?
Este mult 0.5gr de nicotina pe un pachet de țigări?
Bună. Parfumurile din aeroport (Duty Free) au preturile relative la fel? Gen majoritatea parfumurilor sunt la prețul de 125- 135 de euro? Indiferent ca e vorba de Bleu de Chanel sau Tom Ford tobacco...? (mai mult)
Bună! Vreau să mă înscriu la bac anul acesta, am terminat liceul în 2015 dar nu m-am înscris atunci, mai trebuie sa plătesc taxă de examinarea?
Salut TPU. Vreau sa comand Oculus Quest 2 — Advanced All- In- One Virtual Reality Headset — 64 GB de pe amazon.com (in Romania si pe site- urile amazon europene pretul este peste cel de pe amazon.com...? (mai mult)
Buna, am facut un cont pe E.ON Myline si am folosit o adresa de mail nefunctionala, am incercat sa refac contul pe o alta adresa, dar imi spune ca datele sunt aferente adresei nefunctionale. Ce as putea...? (mai mult)
Salut. Vreau să mă angajez ca paramedic șofer în SMURD, dar eu nu am bacalaureatul. Aveți cunoștințe care lucrează în SMURD, dar nu au bacul? Mulțumesc frumos!
Pentru cei ce lucrează la Posta Română. Maine din cauza ca este Ziua Copilului 1 Iunie este Închis la Posta Română?
Ce tripp îți dă cocaina (efect, filme)? și de la a cata "priza" devii dependent? Cum te afectează cu timpul? Mai poți scăpa de aceasta dependenta? (E doar o curiozitate nu sunt eu cu de astea) ...? (mai mult)
Heii. Am o intrebare. Nu stiti cumva daca se pot tine majorate sau nu dupa ora 00:00? Eu mi l- am programat pe al meu in Iulie si sunt chiar curios. In codul de legi nu scrie nimic despre ora de desfășurare...? (mai mult)
Ce părere aveți despre inelele din otel inoxidabil 316L? Ce inseamna acest 316L? Ruginesc? Isi pierd din frumusete? Merita 45 de lei pe un insel unisex de acest material?
Salutare! Nu înțeleg ce înseamnă un apartament cu o camera, 2 camere sau o garsoniera. Dacă vreau sa împart cu cineva apartamentul, ce aleg?
Salut! Intrebare pentru posesorii de permis portarmă: cât de dificil a fost să obțineți acest permis?
Bună ziua, aș vrea să îmi pun internet de la digi. Îmi poate spune cineva ce fel de acte îmi vor trebui pentru a face asta?
Salutare, recent mi-am lipit un sticker(50cm x 10cm) pe parbriz, intrebarea este, am voie cu el pe parbriz?
Salutare prieteni! ce cablu sa folosesc pentru a conecta 18m distanta intre pc(desktop) si routerul digi? viteza la abonament este 1000 multumesc frumos
Salutare TPU! Exista vreun site care poate realiza proiecte in excell contracost? Am de facut un proiect la biostatistica la facultate si nu stiu nimic. Un prieten mi- a spus sa caut site- uri de freelance...? (mai mult)
Bună, ce părere aveți de gelurile colorate de la sensopro?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!