Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Bună. Ce s- o fi întâmplat cu acest user de nu o mai întrat pe TPU? Sau are alt cont? https://www.tpu.ro/utilizator/aamtzd Dădea răspunsuri bune și era serios. Dar cu userul misssuvius? ...? (mai mult)
Știe cineva cum se fac overlay urile în capcut?
Salut! Știe cineva unde se găsește spray paralizant în Slatina Olt?
Primești vreun titlu special daca reușești să aduci ceva nou in informatica/ matematica cum ar fi teoreme noi sau concepte noi?
Bună! Oare în cât timp ajunge un colet de la Bistrița la Arad?
Buna! Ce fenomene noi au apărut pe piata muncii?
Salutare, voi ați primit de la e.on, vreun email, că aveți de plată? Eu am primit ca să plătesc până luna viitoare în luna iunie factura din aprilie.Eu am fost plătit- o din aprilie.Ce este...? (mai mult)
Buna TPU! După cât timp dispar grețurile și poftele in sarcina? 2. Este adevărat ca in sarcina triplu test fac femeile care au peste 30 de ani ca sa afle dacă bebelușul va avea sindrom down? ...? (mai mult)
Bună. Ieri ascultam muzica la boxa jbl și dintr- o data s- a închis. Am zis ok, e gata bateria. Și o pun la încărcat și o las peste noapte. Și acum când să scot din priza, îmi tot apare becul...? (mai mult)
Salut, ce acte sunt necesare pentru inscrierea in academia de politie? Alexandru Ioan Cuza
Buna ziua, ce documente sunt utile sa le am in general? In afara de certificat de nastere, buletin, pasaport, carnet de conducere, card de sanatate? Multumesc anticipat
Buna TPU, am si eu o intrebare, in luna septembrie voi pleca in Anglia, ce acte imi trebuie si daca am vaccinul facut mai trebuie sa fac un test de covid cand ajung in Anglia sau nu? Stiu ca e mai complicat...? (mai mult)
Salut! Cineva din Slatina Olt? Știți dacă se găsește spray paralizant pe aici?
Buna TPU! Sunt fata si recent am fost urmarita de un libidinos intr- un loc in care mergeam uneori singura si ma simteam in siguranta. Dar dupa intamplarea asta, ma gandeam sa imi cumpar un spray cu piper...? (mai mult)
Bună ziua. Am primit o amendă de circulație în Brașov. Puteți să-mi spuneți și mie va rog ce cui trebuie sa trec in formular?
Salut, am nevoie sa stiu si eu daca la metroul din Bucuresti exista abonament de elev si daca da, cat costa? Am cautat si n-am gasit pe nicaieri.
Buna ziua, stie cineva cumva ce licee din Brasov care au profil de filologie, au si camin + bursa? Multumesc anticipat
Bună ziua! Vouă v-au sosit facturile de electricitate(lumină),de la e.on, la adresă? Vă rog frumos să ìmi spuneți urgent!
Poti sa iti iei un detector de metale fara sa faci licenta sau autorizatie daca il folosesti doar pe prorietatea ta? De exemplu, dupa o constructie, sa gasesti toate cuiele si metalele inainte sa ...? (mai mult)
Functionarea Boilerului intra in pretul gazului sau a curentului electric? Stau in chirie.
Puterea de 250w la un scuter electric, cât poate duce? Câte kg poate trage? Ms.
Se poate sa profit de un meniu personalizat de la un medic nutriționist dacă ma prezint cu o trimitere de la medicul de familie? Am nevoie de un meniu personalizat fiindcă am SCI
Salutare,dacă luna trecută am renunțat la factura electronică e.on cam pe data de 15 aprilie am renunțat, luna asta o să o primesc prin poștă sau cum?
Care este diametrul minim si maxim al unui glont pe care il poate avea un pistol de foc?
Salutări! În primul rând menționez faptul că am să mă duc și la secretariat. Deci cum fac dacă vreau să amân susținerea lucrării de licență pe anul acesta și doresc să o susțin anul viitor?...? (mai mult)
Daca imi pun limba pe partea bateriei cu plus, pot deduce daca mai e sau nu buna?
Salut, Cunoasteti vreun creator/editor/generator de CV-uri online sau ceva care sa iti ofere un template gratuit? In afara de platformele linkedin, ejobs, etc.
Buna! Pana la ce ora pot suna la BCR?
Bună. Peste o luna de zile îmi va expira buletinul și as vrea sa îmi caut un loc de munca. Ma vor angaja având în vedere ca buletinul îmi va expira peste o luna de zile?
Bună! Recent mi- am cumpărat de la OPTIblu ochelari de vedere cu clip- on. Modelul Ocean Ultem ULT06 C1, clip- on, Visiniu, 53 mm. Domnul de acolo mi- a zis să nu îi șterg cu șervețele cu alcool...? (mai mult)
Cum pot transporta niste bagaje din Iași - București la un preț decent (în funcție de km sau kg)?
Cum sa fac o cerere de reziliere pentru contract la telekom? Stiu ca pot sa o trimit pe mail da nu stiu exact cum se face.
De unde au apărut casele astea de pariuri și de ce li se permite sa funcționeze? Consider că activitatea lor este ilegala, plus că ar trebui impozitate cu mai mult. De exemplu Superbet este cea mai...? (mai mult)
Ca minor(16 ani) poti parasi tara fara o persoana (insotitor) doar cu actele semnate de parinti ca te lasa sa iesi din tara?
Buna din nou! Dacă un politist iese la pensie la 40 de ani, el mai poate sa se angajeze dupa?
Cum fac sa sterg o tranzactie de pe aplicatia George? Adica sa nu imi mai apara ca am platit suma x catre y?
Eu după ce termin liceul vreau sa ma angajez în oraș la mine, s- ar putea să mă mut la bunică- mea la bloc dacă mă angajez! Să zicem că iau salariu 15milioane cu sau fără bonuri! Oare cât...? (mai mult)
Bună. Cam cât costa o sticla de cola (zero zahar) de 750 ml? De exemplu în unicarm dar și în alt magazin. E doar o pura curiozitate. :)
Bună TPU. Cam cât ar dura procesul de upgrade la internet la digi (când mi se vor oferi datele de conectare) de la momentul comenzii online?
De ce nu este voie ca amestecul de vopsea de păr sa fie pus într-un recipient de metal, ci numai intr-unul de plastic? Ce contează asa de mult?
Buna TPU! Cum arata un examen de cetățenie americană? Stie cineva un site, are poze?
Salut! Poate e o întrebare caraghioasă sau nu, dar am fost la fotbal și am lovit mingea prost, prost înseamnă că nu am lovit- o cu fruntea ci cu crestetul capului, sau mingea mi- a picat fix pe ...? (mai mult)
Cum este posibil sa te indragostesti de cineva doar cunoacando de o săptămână mergand cu ea la munca in transport si prezenta ei care ma face cumva sa ma simt bine ( faza porasta este ea cu cineva ...? (mai mult)
Cum pot fi unii oameni asa de nesimțiți? Am mers pe strada liniștit și vine un bărbat de 45 de ani ( cred). Sau cât avea, și râgâie la distanta de mine, m- am uitat agresiv spre el si după...? (mai mult)
Evaluarea nationala este obligatorie pentru cei care opteaza spre invatamant profesional?
Acum câțiva ani am primit această linguriță(a se vedea poză) de la cineva din străinătate. Știe cineva un site, sau informații despre https://www.imagebam.com/view/ME8DGS? P.s.eu nu am găsit...? (mai mult)
Bună! :) Ciurpercile Champignon se pot crește și acasă? Dacă da, cum? Care ar fi pașii de cultivare? Dar mediul propice pentru ele?
Daca un student de liceu Tehnologic vrea sa renunte definitiv la liceu in clasa a 9-a in primul semestru este posibil?
Salutare, Vreau sa fac contestatie pentru o amenda, aceasta am primit o pentru ca am circulat după ora 22. As dori sa știu cum se face, unde, și dacă cineva dintre voi a contestat o astfel ...? (mai mult)
Salutare la toata lumea, am si eu o intrebare pentru fumatori, stiti sunt cam scumpe 20, 05 ron (lei) asa ca m- am gandit sa imi cumpar tutun firicel de pall mall, este putin umed dar l- am pus ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!