Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, am o întrebare de ce îmi apare factura de la e.on neplătită și eu doar am platit- o luna trecută? Imi apare factura de luna trecută cu cea de luna asta, pe aia de luna trecută am plătit-...? (mai mult)
Dacă am luat amenda la sat, o pot plăti în oras având în vedere ca stau la sat?
Bună TPU! Mi- aș dori sa scot o poza in format de poster, este posibil așa ceva? Unde ar trebui sa merg pentru a rezolva asta, unde se scot pozele sau in "magazinele" speciale pentru imprimare? P.S....? (mai mult)
Salutare,pe ce dată se bagă facturile de la e.on online? VĂ ROG FRUMOS SĂ ÎMI RĂSPUNDEȚI!
Iti poti face abonament de stb/metrou de elev si daca nu ai poza in carnetul de note?
Stie cineva unde pot pune ceva pe CD in Bucuresti? Am nevoie pentru un atestat si nu am nici CD-uri nici CD-Writer acasa
Daca am domiciliul in Ilfov imi pot scoate cazierul de la o sectie din Bucuresti? Pentru scoala de soferi am nevoie
Salut, am o întrebare, doresc sa fac rate la un magazin pentru achiziționarea unui produs, lucrez de o luna și pot plati ratele lunar, credeți ca pot face rate la acest magazin având doar o luna...? (mai mult)
În cât timp se eliberează o carte de identitate provizorie?(sector 6, București)
Bună! Vreau să plec din tara in Italia cu masina personala si nu stiu unde trebuie platite acele taxe de drum. Stie cineva?
Știe cineva unde se află biblioteca din Timișoara? Biblioteca de unde poți împrumuta cărți, nu librării. Dacă știe cineva rog să lase adresa;) mulțumesc anticipat
Hello. Locuiesc la apartament situat la parterul blocului. Cand intind hainele pe sarma afara, sarma este agatata la balconul meu, de multe ori imi sunt furate, mai ales daca le las peste noapte....? (mai mult)
Cat ma costa un test ADN în Timișoara?
Poti sa iti pui masina la amanet pentru o suma mica, sa faci actele, dar sa pastrezi masina in perioada de imprumut? Adica sa ti- o ia doar daca nu platesti la timp? Ma gandesc ca fiecare amanet...? (mai mult)
Daca pui masina la amanet pentru o suma mai mica decat valoarea ei, amanetul iti opreste masina sau faci actele si ti-o opreste doar daca nu aduci banii la timp?
Horeca vs Astrazeneca vs Pfizer vs J&J. Care țări le produce?
Salut TPU! Am o curiozitate, elevii beneficiaza de gratuitate sau vreun fel de reducere la calatoria cu ternul? Cum e in cazul STB/Metrorex? Dau funda!
Buna tuturor. In magazinele Orange shop sau store se pot achita si ratele la telefon pe langa facturi la telefoanele achizionate in rate direct pe factura? In aplicatia myorange doar factura lasă să ...? (mai mult)
Salut. Cum si prin ce firma de curierat as putea trimite un colet de dimensiuni mici in strainatate cu recomandare si confirmare de primire?
BUNĂ TPU! A participat cineva la proiectul celor de la TRITON " Experiența contează"? Am fost acceptată în proiect, dar au această condiție de a nu lucra pe parcursul cursului ( 6 luni de zile)...? (mai mult)
Care e diferenta dintre rotile de skateboard cu terminare rotunda si cele cu terminare patratoasa?
Am o intrebare, daca vreau sa merg cu cineva din orasul meu in alt cu oras cu microbuzul trebuie sa platesc drumul dublu sau suma respectiva?
Bună TPU! Care este faza cu cablurile de înaltă tensiune? Am auzit că mulți mor în preajma lor. Pe acolo nu circulă curentul electric? Cum ajunge fix jos? Din cauză că ai ceva prin buzunare sau...? (mai mult)
Salut! Am avut un cub rubik și mi-a picat pe jos și s-au desfăcut piesele dar le-am asamblat. Mai e bun de ceva dacă am pus piesele la loc dar nu ca înainte?
Salut! Lucrez în Italia, adică periodic. In ultimii 3(2.5) ani am acumulat 1 an și 2 luni. Pot sa iau șomaj? Adică vreau sa plec în tara la sfârșitul lunii și contractul imi expira la sfârșitul...? (mai mult)
Bună, Am cautat acum cateva zile pe siteul Altex un laptop si scria ca era in stoc. Am fost si intr- un magazin si era. Dar acum scrie pe site ca stocul e epuizat, asta inseamna ca acel laptop nu ...? (mai mult)
Buna, Tocmai ce s- a terminat perioada contractuala a abonamentului de internet prin cablu facut de tatal meu la digi. Aș putea sa fac un nou abonament pe numele meu? Sau e nevoie ca cel care face...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot schimba o cantitate mare de monezi in bacnote?
Buna. Este vreun server de discord pentru bacalaureat la economie? Mulțumesc!
Salutare TPU. Dau funda. Știe cineva daca pot da de permis în Olanda fara sa știu limba, cu ajutorul unui translator, a unei școli auto românești de acolo sau ceva de genul? Sau nu se poate cumpăra...? (mai mult)
Ce salariu minim trebuie sa ai in Romania ca sa traiesti decent?
Hristos a înviat! In aceasta seara sunt in continuare restricțiile de noapte ridicate? Sau doar in noaptea de Înviere au fost ridicate? Multumesc anticipat!
Poșta Română are cutii unde pot pune lucruri în ele ca să trimit un pachet în altă țară sau trebuie să vin cu pachetul deja ambalat în cutie și cu foaia de destinație?
Buna! Am un bilet câștigător, știți cumva dacă sunt deschise azi agențiile de pariuri? :)
Stie cineva cum pot sa-i fac pe cei de la altex sa-mi curete pc-ul de praf? L-as curta eu dar problema e ca am inca un an garantie si nu as vrea sa pierd garantia.
Vreau sa trimit un colet prin posta undeva la 20 de km. Carcasa fiind una mid tower cat ar costa sa o trimit din Timis, satul Pecia Noua in Timis, comuna Cenad? Is 22 de km pana acolo pe ruta cea mai...? (mai mult)
Salutare! Ați pățit sa nu va apară la eMAG produsul în lista de retur? Am cumpărat ceva și nu apare la posibilitatea de a returna. Cum pot proceda?
Salut, TPU. Sunt oarecum intr- o situatie disperata. Am intalnit o persoana cu care vorbesc numai pe Discord, nu am numarul ei de telefon sau sa- i cunosc prieteni sau ceva. Mai exact ea e din Brasov...? (mai mult)
Buna. Am cumparat un pc anul trecut de la altex si as dori sa il trimit in garantie. As vrea sa il trimit prin curier. (sa vina curierul la mine acasa) Cum trebuie sa procedez? Am de platit ceva?
Cum e mai bine bransament aerian sa u subteran am contorul pe stâlp si nisa ce cablu de 8 de 6 mm sa caut un electrician mai eftin
Am un teren destul de decent ca marime, si vreau sa construiesc o casa(de la fundatie). Pe acest teren este deja o casa functionala(energie, apa etc) Mai am nevoie de aprobare daca eu fac constructia...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa achizitionez salteaua asta, https://www.emag.ro/saltea- ortopedica- prestige- smart- platinum- delux- 200x160x26- cm- cu- plasa- de- arcuri- hipoalergica- extraferma- 5001- 92/pd/DNMTY7MBM/ce...? (mai mult)
Absorbantele expira? Sau pot fi folosite si dupa vreo 8 luni? Am o observat ca am o colectie in casa
Cum pot vedea online ce vechime am in campul muncii?
Buna TPU. Am cont snapchat, ma pot loga dar de pe pc nu pot vedea contul sa vorbesc pe chat, in schimb imi da acest mesaj, ce inseamna? Gestionează- ți dispozitivele SNAPCHAT Informațiile tale...? (mai mult)
Salut! Cum se transferă ușor și rapid bani intern în România (in afara de transferuri între conturi bancare)
Buna. Am o problema. Am incercat sa mi accesez contul de Instagram dar nu pot deoarece ma conectez cu Facebook ul si acum cand vreau sa ma conectez imi cere un cod dar eu numai am acel numar de telefon....? (mai mult)
Ce liceu trebuie sa urmez pentru criminalistica?
Pot sa pun planuri luminoase pe perete simplul., anti fonic fără burete?
Buna ziua Am o intrebare. M am mutat ubdeva singur intr o garsoniera. Eu nu am stiut ca trebuie sa declar sa dau citirea la apa sub cchiveta si la asociatie timp de 7 luni am platit numai administratia....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)