| adi a întrebat:

A auzit cineva de VIA University, daca da, de bine sau de rau?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca
VIA University este o universitate buna... mai jos ai un priwiew de pe net pentru VIA University

VIA University College

Colegiul are aproximativ 14. 000 de studenti, din care aproximativ 800 sunt studenti straini.

Toate programele sunt acreditate de Ministerul Educatiei din Danemarca, folosesc Sistemul European de Credite Transferabile (European Credit Transfer System, ECTS) iar taxa de scolarizare pentru studentii din Romania este zero (incepand cu 1 ianuarie 2007). Cazarea este asigurata in campus, fiecare camera fiind conectata la Internet. Fiecare student de la Vitus Bering University College are acces non-stop (24h) la computerele si Internetul din campus. Studentii din Romania au dreptul sa lucreze 15 ore pe saptamana in timpul cursurilor si full time in lunile iunie, iulie si august.

Anul academic la VIA este divizat in doua semestre. Semestrul de toamna (si implicit anul universitar 2009-2010) incepe pe 31 august 2009 la ora 8. 00 a. m. cu deschiderea festiva. La inceputul fiecarui semestru se organizeaza International Student Day, manifestare la care participa studentii, profesorii si restul staffului universitatii dar si invitati din strainatate ai studentilor (parinti, prieteni, etc). Cu acest prilej, fiecare tara se "produce" artistic sau culinar, etc.

1 răspuns:
| Dragosgan a răspuns:

Eu am auzit. e un colegiu, nu stiu pentru ce anume dar mi se pare interesant.Scrie Via University pe google si vei gasi. Dar sa stii engleza, ca tot ce scrie e in engleza. oricum cauta!