| whocares5147 a întrebat:

A mai primit cineva un mesaj de la "vodafone" cu "felicitari ati castigat 10 000$ oferit de compania vodafone?" si sa suni la un num-ar lasat acolo...cred ca e ceva teapa ca la nr de telefon nu apare VODAFONE cum apareau de la celelalte oficiale

4 răspunsuri:
| Coco_3708 a răspuns:

Da am patit e o mare teapa o sa vb cu ei si o sa te puna sa te duci la Vodafone si sa cumperi o cartela si sa trimiti credit la numarul acela. o mare TEAPA

| ionutz4u92 a răspuns:

Sigur este teapa. Suna la cei de la relatii cu clientii si spune-le despre ce numar este vorba iar ei vor face o plangere la politie.

| muricuigrec a răspuns:

Si eu am primit la fel la Orange. Nu suna. Eu am sunat la Orange si au spus ca nu exista asa ceva si mai ales daca castigai nu te contacta prin mesaj. Asta e sfatul meu. Succes!

| bluexaren a răspuns:

Sunt baieti care nu au nimic de facut altceva decat sa faca pe jmecheri, in consecinte ei cumpara produse de pe "web" care se platesc prin apeluri telefonice sau sms-uri / si apoi fac spam la toti cu sms-uri ca voi sa sunati la numarul ala sau sa trimiteti sms-uri si sa le platiti lor acele chestii!