Incearca cu linkul de mai jos:
http://www.faravirusi.com/......%E2%80%9D/
Kaspersky Removal Tool ti-l scoate sigur.
Pentru comentul cu virusul in poza :))) looll... virusii nu prea stau in poze :) virusul e un script care scrie de obicei intr-un fisier in care poate sa scrie: txt, doc etc.
Spor
Mda.Scaneazo PC.Sunt sigur ca e "noul" virus pentru messenger.Nu sunt sigur.da scaneazal si o sa iti dai seama daca e virus. Funda plzz
Daca ai antivirus trebuie sa scanezi computerul, pentru ca sa gaseasca virusul si sa fie sters, ori, daca nu merge trebuie sa reinstalezi windows-ul( vezi sa nu ai ceva important in discul c, ca se sterge, si salveaza inainte in d arhiva messenger, ca se sterge, de asemenea).
am patit si eu asa, si mi-am reinstalat windows-ul pentru ca antivirusul nu mi-l gasea in calc(poate fi oriunde instalat, chiar si intr-o poza si daca nu actionezi repede, poate sa inceapa sa-ti stearga sau sa-ti mute fisiere, depinde ce e programat sa faca).
Cauta Flobo System Improve, si iti scoate virusul asta. trebuie sa intre in safe mode sa il executi, dupa ce s-a instalat. daca il rulezi in normal mode se va bloca, il inchizi si i i mai dai odata. este o aplicatie "one button - do it all" asa ca nu trebuie sa stii setari, chestii. Succes
Tnx la toti pentru raspunsuri, am postat de mult intrebarea si da, am scapat de virus, dar am uitat sa dau funditza...Sorry...
XoXo, RaLuCk
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: