| aneta a întrebat:

Acum 2 zile cred ca mi-am pierdut mp3-ul prin oras.Credeti ca as putea face ceva ca sa-l gasesc?straight face

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Nu. dar propun ceva. Face-ti o inregistrare pe calculator pentru cazul in care il pierzi.In care te rogi de cel care il v-a gasi sa ti-l inapoieze. Ii spui ca este cel mai de treaba daca face chestia asta, ca ii vei fi recunoascator...si o sa beti o bere impreuna.si cel mai important e sa-i lasi adresawinking. Apoi descarci intregistrarea in Mp3.si o setezi la inceputul listei.Nu stiu daca merge, dar daca gasesti o persona cu simtul umorului si corecta cred ca ai sanse sa-l mai vezi happy

8 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Daca traiai in Japonia, probabil. Aici, n-as da nici 0.00001% sanse. Si daca pierzi un ac, ai mari sanse sa-l gasesti a 2 zi in piata sau in talcioc ca-l vinde altcineva.

| Parintele a răspuns:

Nu cred ca-l vei recupera. Sa fim seriosi, traim in Romania.

daniela
| daniela a răspuns:

Hi, hi, hi... unde te crezi... doar traim in Romania. Nu se gasesc ele masini furate da' pai un MP3

| SweetCandy a răspuns:

Daca traiai in alta tara, cred ca exista posibilitatea sa il recuperezi... da la noi...stai linistita... ia aer in piept si cumpara-ti altullaughing

puphappy

| ejaxz a răspuns:

n-ai cum big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa nu whistling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tare intrebarealaughing
Stai sa ma duc sa vad ce zice globullaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, insa tu poti sa-l cauti, cine stie, cineva de omenie ti l-a gasit si l-a lasat in acelasi loc sau poate ti-a lasat un biletel. laughing