Nu, nu este normal ce treabă are ea cu voi? Fiecare cu viaţa lui.
Nu te duce maică-ta la ginecolog şi te duci directoarea? wtf.
FantaSZy.
Logic ca nu e normal sa va verifice! adica nu e ea mama ta! in locul tau as refuza aceasta "verificare". chiar daca sigur va crede ca nu mai sunt![daca as fi in locul tau]!
P. S : si eu sunt!
Nu are voie sa faca asa ceva. Singurii care au voie sa stie rezultatele unor controale medicale sunt persoana in cauza si parintii(daca copilul este minor). Stai linisita, nu o sa va controleze nimeni!
Stai linistita ca a facut asta probabil sa va sperie. n-are nimeni dreptul sa te "controleze" fara acordul tau mai ales sa divulge aceasta informatie. relax ok?
Nu mi se pare normal... dar dacase aude ca mai multe fete fac ceva de genul asta (intelegi tu ) ...are dreptul sa stie.ca sa nu se vorbeasca urat despre scoala ---sti tu.romanii (nu toti) sunt barfitori .asta e parerea mea
ps : asa se zicea si la noi intr-un timp . dar n-a venit pana la urma sa ne controleze.si in plus. mi se pare cam nebuna directoarea ta. si fosta mea directoare ( din generala) era nebuna rau. nu ca asta e mai breaza dar.
Si mi se pare ca la varsta adolescentei nu artrebui sva controleze. ci sa va sfatuiasca
Wtf... ce directoare. sa stii ca eu no asi lasao sa se aproprie de mine. apropo. daca nu mai esti virgina ca iti face.iti scade nota? la purtare?
Nu este normal adica nu te duc parinti si vine directoarea o poti da in judecaa pentru asta nu are voie
Doamne ce aiureala normal ca nu au voie lumea asta s-a tampit rau de tot!
O sa te controleze, o sa afle ca nu mai esti, o sa afle parintii, o sa te dea afara din casa, o sa locuiesti in gara pe peron, o sa te ia baietii la produs, o sa te apuci de ace si seringi. The End
Nu numai că nu are voie să facă acest control, dar nu are voie nici să vă ameninţe sau să spună "în glumă" aşa-ceva. Se numeşte presiune psihică sau terorizare...Telefonaţi şi spuneţi pe un ton civilizat, dându-vă numele şi şcoala, la Protecţia Copilului, la Salvaţi Copiii. Spuneţi-le întâi părinţilor!
Vă aştept pe lecturirecenzate.ro!
Da, au voie sa constate si acest lucru atita timp cit sinteti minore. Daca ati fost supuse unui abuz sau unui act sexual voit, find minore, chestia intra sub incidenta legii. Mai mult, puteti avea boli specifice si cel mai important, daca sexul va preocupa la virsta asta, mai invatati voi ceva? ( adolf )
anonim_4396 întreabă:
catalin542000 întreabă: