| Kassandra1408 a întrebat:

Acum cateva zile am cerut sfaturi in privinta apartamentului in care stam.
Am admiterea peste o saptamana si sunt stresata - m-am mutat in Buc dar inca nu m-am acomodat si nu dorm bine noaptea. Iar prietena mea are un program de lucru haotic - de la 8 pana la 10 ore, fie dimineata de la 8 fie pana seara la 10.
Azi a venit vecina de sub noi si mi-a reprosat ca puratm slapi prin casa ( da' ce nu aveti covoare? spalati mai des sosetele si gata) wtf? carpetele sunt mazace iar noi nu avem aspirator, am incercat sa le spalam dar nu va putit inchipui ce a iesit din ele. plus ca nu frec toata ziua la sosete - si asa mi-am stricat destule perechi fiindca nu avem masina de spalat) Apoi mi-a reprosat ca trantim usa la baie si ca tragem apa zgomotos- clanta e stricata iar wc-ului nu am ce sa-i fac...
Oricum, sunt cu nervii la pamant si am nevoie de sfaturi. Ce pot face? Vrem sa ne mutam dar nu avem bani de garantie - avem doar 200 de euro... Iar aici conditiile sunt sub orice critica, gandaci, mizerie, geamuri sparte.
Oricum, cand plecam nu le platim utilitatile. Au fost magari cu noi - jegul acesta de apartament nu valoreaza 200 de euro pe luna.
Ce pot face ca sa scap mai repede de aici si fara stres?

2 răspunsuri:
| vlad_2404 a răspuns:

Daca ai 200 de euro cauta in alta parte, ia-ti valiza si valea!

| maria_3624 a răspuns:

Incearca sa gasesti un apartament mai ieftin, dar care sa fie ok...in felul asta iti mai raman bani si de altceva. sper ca te-am ajutat:X