| superpissy40 a întrebat:

Acum cateva zile m-am cantarit la cineva acasa si cantarul arata 62, 7 kg.Eu am 13 ani(am facut in iunie) si aproape 1, 65 m.Cum sunt pentru varsta mea?

Răspuns Câştigător
| ValyBoss2011 a răspuns:

Eu implinesc anul asta tot 13 ani, 31 de kg, si 1, 49 m si as vrea sa ma inalt si sa ma ingras, dar dupa parerea mea daca ai mai slabi vreo 5-7 kg ai fi perfecta, iar inaltimea normala ar fi si de la parinti, se calculeaza :
Înãltimea tatãlui + înãltimea mamei - 13 cm, apoi împãrtiti la 2.
Exemplu:
Tata=172 cm
Mama=166 cm
Fata: (172 cm + 166 cm - 13 cm) / 2 = 155, 5 c

10 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Pai...scade din inaltime 10:
1, 65-10=55 kg.
Daca tie iti place cum arati nu ar trebui sa slabesti...

| ThEEmperoR a răspuns:

La varsta ta ar trebuie sa ai 45-50 kg. Nu este bine. Incearca o dieta, da pentru varsta ta iti este greu. Uite o dieta: 3 zile numai fructe si legume, 3 zile numai pui fiert si 3 zile numai ciorba de varza.

| MetalHead04 a răspuns:

Cum a spus si PamfleticaTotHellenne trebuie sa tii cont si de asta.dar daca iti sta bine cum esti e okwinking

| AdamLevine a răspuns:

Eu zic ca e bine:X!

| Larsette a răspuns:

Nu te lua neaparat dupe kg pentru ca e posibil sa ai oasele mai grele. Daca iti place cum arati nu trebuie sa dai jos nimictongue Doar sa ai grija ce si cum mananci pentru ca esti in crestere si te poti ingrasa mai mult.

| PiratulJeck a răspuns:

Mda eu la 14 ani am 1.84 m deci...

| StefaniaGeanina a răspuns:

Cam plinuta rau pentru 13 ani ar trebui max 50
slabeste ar fi mai bine pentru viitor

| razvanelul882 a răspuns:

Esti k tr sa ai sub 65 si u aI 62 e K.

| D3X73R a răspuns (pentru razvanelul882):

BA! Esti nebun cum sa fie ok :O, e Obez copilu straight face

| Beatrice2810 a răspuns:

Normal u trebuia sa ai in jur de 50, 5 kg dar iti recomand sa faci un sport! Mult succes!:*