| absint a întrebat:

Acum o luna si ceva, cand mi se tot stingea calculatorul din senint, l-am dus la service, si au schimbat doar pasta termoconductoare.Pana acum cateva zile, a functionat perfect, dovada ca aceea a fost problema.Acum insa, a inceput din nou sa se stinga din senin(! am observat totusi, ca se stinge mai ales atunci cand vizualizez clipuri pe youtube, sau daca ma uit eu la vreun film rulat cu bsplayer). In rest, daca stau doar pe internet, sau imi scriu documentele, exista sanse mari sa se stinga doar dupa 1-2 ore, poate si mai mult.
Sa fie vorba oare tot de pasta termoconductoare? totusi mi se pare aiurea sa nu reziste nici o luna.
Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.

4 răspunsuri:
| RazzyFUnik a răspuns:

Adica se incalzeste si ca efect pentru protejare se opreste
ai incercat cu un cooler mai puternic sau sal muti intr-o zona in care are mai mult aer?

| DrunkenRat a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel, se incalzea dupa care se oprea cand il solicitam(jocuri, filme), din cauza ventilatorului. Insa nu m-am obosit sa-l duc la service, pur si simplu am aspirat ventilatorul, mai exact praful din el. Si merge perfect de doua luni.

Răspuns utilizator avertizat
| SabbySabbynutza a răspuns:

Uite si eu am avut probleme la fel cu calculatorul si dupa un timp ca, dupa 3 luni asa mi s-a stins definitiv si nu mi se mai incarca windowsul.Asa ca m-am dus cu el la reparat si mi-a zis ca, microprocesorul nu functiona 100% functiuna 60% si mi-a luat 360 lei sa-l fac da bine eu l-am avut si virusat si mi la dezvirusat si mia curatat si imprimanta.Tie iti va lua cred ca 150 lei. Sper ca te-a ajutat.