Dmnee.
Kum iti da prin ''caputsul'' ala sa pui o asa intrebare?
De unde ai vreaa sa stim noi cum esti tu?!
Ti se pare cumva ca toti dupa site'ul asta te cunosk ca sa isi faca o parere despre tinne?
Nici macar nu ai o poza cu tine ca sa ne dam cu parerea la aspectul fizic
Dmne zau de nu ma uimesc unele intrebari atat de prostesti
Aici e un site pentru intrebari cu logica sfaturi etc.
Nu sa iti spunem noi ce credem despre tine atata timp cat nici mkr nu te cunoastem
Buna
Pai nu te prea cunosc dar esti o fata buna si sa fiu sincera nu pot sa imi fac o parere despre tine pentru. ca nu te cunosc
Take care
Pa, pa
Ciao!
Am sa incerc sa-ti spun, dar tinand cont ca nu te cunosc personal, doar de pe TPU, iar o parere ti-o formezi mai exact despre o persoana dupa ce vorbesti macar o data cu ea.
Ce pot sa zic, am o parere buna despre tine tinand cont ca te stiu doar de pe net. Dar nu cred ca daca te-as fii cunoscut in realitate as fii avut alta parere, poate doar cu mai multe detalii. In rest ce sa zic...imi pari draguta si o fata "la locul ei" sa zic asa. Nu am ce comenta mai mult, deoarece nu imi sta mie in masura sa critic pe cineva.
Sper sa ma fii inteles asa in mare parte.
Te-am pupat . Ciao!
Sincer, nu te cunosk... Dar dupa km vorbesti, pari o fata dragutsa:*, si nu spun asta doar ca sha imi dai fundita. Esti o fata dragutsa, mai multe nu pot zice pentru ca nu the cunosk personal... Dar cred ca ne-am intselege bine
Bine esti ceai scris u si mai ai si o parere rea despre tine sincer cred ca esti si un pic cam nebuna deoarece ai pus intrebarea asta
Rammadam întreabă: