Eu sunt navetist si nu pot sa ma duc sa intreb si daca sun nu imi raspund. Ideea e ca vreau un raspuns concret la intrebare. Ce-ai spus tu nu are nici-o legatura cu ce am spus eu.
Tu crezi ca noi stim? Nu vezi ce haos este in țară, nu stiu nici ei la ministerul învățămîntului cum vor incepe scolile, de aceea am zis sa intrebi la secretariat, dar daca nu poti, atunci stai si asteaptă aici poate cineva stie si te va ajuta.
Buna
Adeverinta medicala este o foaie mica care este completat de medicul de familie cu mentinea ca esti clinic sanatos (daca nu ai probleme medicale, iar daca ai, acesta iti va mentiona problemele).
Fisa medicala este o foaia cu toate informatiile tale medicale din trecut pana in prezent. Vaccine, boli, internari in spitale etc.
Deci sunt doua lucruri diferite dar pe ambele le obtii de la medicul de familie.
Nu. Fisa medicala este una, iar adeverința de intrare în colectivitate este alta. Practic această adeverință spune despre tine ca ești sănătos și poți să stai în colectiv. O obții de la medicul de familie și exact asa ii spui ca vrei, o adeverință de intrare în colectivitate. Fisa medicala este tot istoricul tău medical de când te ai născut pana în prezent și o ai la fosta școală unde ai făcut gimnaziul sau dacă nu, o ceri tot la medicul de familie.
Antonia23K întreabă: