Vorbiti cu presedintele asociatiei de proprietari si cu comisia de cenzori, acestia il pot verifica pe administrator. Daca a facut prostii atunci puteti sa-i faceti plangere penala. Numai bine!
Cum pot afla care este presedintele asociatiei de proprietari etc?(stau de vreo 2 ani in chirie in acest bloc si chiar nu am habar care cum si ce) dar cert e ca sunt singura persoana caruia i-a venit asa de mult la intretinere, 850ron, cand ceilalti au 400-500ron..nici iarna nu mi-a venit asa de mult, de fapt in 2 ani de zile nu am prins suma asta si cu siguranta nu am facut consum de atatia bani.
Intreaba un locatar care stie.
Vorbeste cu alti vecini despre problema asta si va duceti la el sa discutati problema sau ii ceri chitante si preturile exacte.
O reclamatie dar nu doar tu singur intreg blocul toti locatarii! ori schimbati administratorul...dar cel mai bine o plangere la politie...
Ar fi o problema, doar la mine umfla preturile....deci acum intretinerea doar la mine de ex a venit 850 ron si la restul vecinilor pana in 500ron(practic nu mi a venit toata iarna cat mi a venit acum si e jacmanire asa pe fata)
Deci cel mai bine ar fi sa faci o plangere la politite undeva....acum nu stiu cum face un administrator de unde.ia acele liste care face intretinerea te as sfatui sa te duci personal... ceva de genul intelegi? esti din Bucuresti?
Da,sunt din Bucuresti.
Nu se merita sa-l dau in judecata, daca ar fi fost casa mea da dar asa ca stau in chirie nu...practic cati bani dau aici pe intretinere pot sa mai inchiriez lejer inca un apartament sau garsoniera, asta ma oftica cel mai tare.
Ionut321123 întreabă: