| EUSIATIT a întrebat:

Ahee. voi cei tineri dati mi un sfat., Baietii mei au calculator care nu mai este ff performant. As dori sa l vind la S H si sa cumparam altul. DE UNDE PUTEM LUA UNUL CIT DE CIT PERFORMANT SI NU FF SCUMP [ PRET DE CRIZA] NU DORESC SECOND HAND]spuneti mi. cam ce preturi si unde este mai rentabil. Nu ma trimite ti sa caut pe N site. rog seriozitate si un sfat bun [ nu doresc decit PC nu nootbook merci [ abtineti va fara ironii] merci

Răspuns Câştigător
| SRB a răspuns:

Nu cumpara PC-ul din hipermarket gen cora, real, metro etc nu e un aliment o sa te folosesti de el o perioada mai indelungata si nici din magazinele de electrocasnice domo, altex aici sunt produse slabe garnisite sa ia ochii cumparatorului cu tot felul de promotii si reduceri, dar in interiorul carcasei e buba un Procesor depasit un HDD mai vechi RAM doar 1GB sau mai putin componente de generatie mai veche in general.
Sfatul meu e sa il ei pe componente bucata cu bucata fa o configuratie pentru ce ai nevoie cauta pe eMAG sau pcgarage sau du-te intr-un magazin de IT doar si cumparal de acolo dupa ce studiezi pretul si configuratia.

2 răspunsuri:
| ChRoM a răspuns:

Pai acum calculatoare ieftine gasesti aproape peste tot dar si cat de cat performante trebuie sa dai ceva in plus (ma refer ca tot trebuie sa cumperi o piesa noua mai ales daca este pentru jocuri, pentru ca acum jocurile noi cer anuite cerinte de la un pc ), incearca la magazinele de electrocasnice cunoscute ...succes!

| spider99spy a răspuns:

Incearca sa gasesti ceva pe http://www.pretulok.ro/

au preturi destul de bune dupa parerea mea si marfa de calitate