| Georgii a întrebat:

Ai fost vreodata intr-o calatorie cu prietena ta cea mai buna? Ce s-a intamplat! Fundaabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| bebytzza_9352 a răspuns:

Daaaa...laughing

prima oara cand am plecat aman2 aveam vreo 12 anilaughing) ea e mai mare decat mine cu 2 ani si ceva. vroiam sa mergem la munte dar cum era de asteptat parinti nostri si ei prieteni. nu erau de akordlaughing de florii era ziua matusii mele si coincidenta si a mamei prietenei melelaughing varul Madalinei( prietena mea) avea vreo 17 ani pe atunci si el mergea cu noi si cu alti prieteni de ai nostrilaughing pentru ca era sarbatoare nea fost foarte usor sa gasim aceeasi scuza "ea mergea cu mine la tara la matrusa mea" "eu ramaneam la ea cateva zile pentru ca nu aveam chef sa merg la tara"laughing)) zis si facut. nimeni nu banuia nimic neam facut bagajele si am plecat din cauza mea am intarzaiat si am pierdut trenul cu care ceilalti plecasera aveam la noi in jur de 80 leilaughing)am luat alt tren bine inteles nu cumparasem bilete... fara sa stim ne'am urcat intr-un rapidlaughing) biletul era in jur de 50 de lei pentru persoana iar noi aveam 80 toti banilaughing) controlorul un om foarte de treabaoh go on nea spus ca daca nu platim biletele la prima statie ne da jos din tren si cheama politialaughing panica mare laughing nu aveam alta solutie decat sa cersimlaughing)))))) si uite asa am mers noi din vagon in vagon si am facut rost de bani pentru biletelaughing)) in statie ne asteptau prieteni nostri care ajunsesera deja de cateva orelaughing am mers la un prieten acasa care furase cheile de la cabana parintilorlaughing eram in jur de 10 11 persoane ne'am apucat sa facem gratar intre timp suna mama.laughing)))))) raspund si fara sa-mi dau seama ii spun " da mamy am ajuns la munte inca mai e zapada pe munte se vede super tare mai tarziu urcam si noi bla bla bla" dupa ce inchid " si-o fi dat mama seama ca sunt la munte" laughing) toata lumea era pe jos de ras duapa 5 min suna iar "treci acasa ****i gatu matii in secunda asta imediat acasalaughing))))) in seara aia am plecat acasaa am ajuns pe la 12 si ceva noaptea laughing) tin minte ca nu a vb cu mine cam 2 saptamani.cam asa a fost prima mea calatorierolling on the floor) tare nu? big grin

3 răspunsuri:
| Ana_8420 a răspuns:

Am citit reviste, ne-am jucat, am ras, am inotat...
Toate bune si frumoase! laughing

| Diana498 a răspuns:

Da! Am fost intr-o super tabara de tenis in care ne-am distrat pe rupte, am cunoscut oamenii minuanti si am petrecut clipe minunate impreuna! Nu ne-am certat avand in vedere ca am stat o saptamana in aceeasi camera si ne-am cunoscut mai bine... Fundita?

| Lorena_2784 a răspuns:

Am fost la bunica ei si ne-am jucat "Baba-Oarba" pe strada (acolo nu circula multe masini) si ea a cazut intr-un shantzrolling on the floor