| LaLalaaa a întrebat:

AJUTATI'MA URGENT! FUNDA! am spart azi o oglinda mare de pe hol si am avut la scoala muult ghinioncrying ce pot sa fac sa scap de el? ajutati-ma va roooooog [-o

6 răspunsuri:
| trustbogdan a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la prostii de astea, nu de aia ai avut ghinion.
Te-ai gandit tu la chestia asta, si daca vrei asa se intampla, daca se intampla in alta zi nu mai dadeai vina pe oglinta. Asa ca nu te mai gandi la tampenii de astea

| teaaa a răspuns:

Sa treci pe sub scarahappydar e o superstitie nu te mai gandi la ghinion si nu o sa se intample nimic:d

| mrclaust a răspuns:

Bogdan are dreptate... e doar in mintea ta. Don't warry be happy and all is good for you

| カルメン a răspuns:

Nu mai fi asa superstitioasastraight face s-a intamplat asta e.se intampla sa mai ai si zile proaste dar asta nu inseamna ca este din cauza oglinzii pe care ai spart-o tu. poate a fost o simpla coincidenta, nu te mai gandi tot timpul ca ai ghinion, incearca sa nu mai fi asa superstitioasawinking te va ajutahappy

| rocky26 a răspuns:

Nu crede in asa ceva... sunt doar niste aluzii aiurea!

| Miruuuuuuuuuuuuuuu a răspuns:

Treci pe sub o scara laughing
sau pur si simplu cotroleaza`te si spune in sinea ta ca nimic nu iti afecteaza noroculhappy
Asa faceam si eu cateodata...ma gandeam ca o sa se intample ceva naspa si chiar se intampla iar atunci cand nu vroiam sa ma gandesc si ziceam in sinea mea ca nu e nimic grav nu se intampla nimic si toate mergeau okhappy

succes

Întrebări similare