Ia de la sfarsitul cartii datele de la fiecare element in parte. Adica "A" si "Z"
apoi parca se afla numarul de protoni, neutroni si electroni avand in vedere cateva formule ca n=A-Z si e=Z (teoretic)
Apoi alcatuiai acea scara bazat pe invelisurile de electroni: K, L, M...
Fiecare strat avea un numar limitat de electroni compatibili.
Sper ca te-am ajutat...mai uita-te si tu prin caiete sa vezi ce a predat profa'.
Eu ti-am spus din ce imi amintesc.
xoxo, mary
Funda nu o vreau pentru ca nu te pot ajuta NU mi a placut chimia niciodata. Dar tu cum poti sti daca ti a rasp corect. daca nici tu nu stii? [banuiesc ca nu faci teste cu noi ] si apoi. temele nu se fac aici.
Mie imi place foarte mult chimia.Am mai scris ca constientizez faptul ca aici nu se fac teme dar am nevoie urgenta. A venit o profesoara proasta si ma enerveaza. Nici nu stie a explica. De asta si intreb. iar la partea cu "raspunsul corect" nu va testez, asa m-am exprimat. iti multumesc pentru implicare.Numai bine. Astept raspunsuri.
Buna! Ma numesc Teo si am 12 ani stiu ca u te pot ajauta ca eu nu Fac chimie dar te pot ajuta cu un sfat. Du-te la un profesor mai priceput si intreaba-l alta solutie nu ai intreaba-l ca este datoria profesorului sa va explice ca voi sa puteti rezolva. pup successs mult