Nu vrei tu sa bagi si o traducere la duda asta? Nu de alta, dar nu pricep nimic din ce insiri, fara niciun semn de punctuatie, fara nicio logica si intr-o limba total necivilizata.
In tot ceea ce am scris nu este nici o greseala si ce este cu limba necivilizata necivilizat era sa spun cuvinte urate si cum am spus daca nu stii nu mai raspunde
Ah...Ok. Poate ma luminezi si pe mine ce inseamna "gabdesc". In DEX-ul meu nu apare. Iar semnele de punctuatie fac parte din ortografia limbilor civilizate; cum tu NU le folosesti, am dedus ca limba ta materna e ceva gen malgasa veche, deci, NEcivilizata!
Pitzi, mai pune si tu mana pe o carte, ca nu strica tenul!
1.nu sunt iti si 2 invat dar lasa chiar acum o sa ma duc la intrebarile tale si o sa fac ce faci si tu
Translate, please!
Nu am inteles nimic. Asta ca sa nu mai spun ca nu stiu cum ma abtin sa scriu aici ceva ce probabil as regreta ulterior...
Sunt sigura ca vroiai sa spui ca seman cu un copac sau etc. pune-te in locul meu si vezi cum e dar de acum iti spun nu sunt nici pitipoanca am doar o problema greu de inteles si am sperenta ca cineva ma va intelege, dar vad ca nu e asa
Nu-mi pasa cum arati, asta este strict problema ta. Pe mine ma da gata modul tau de a te exprima pe forum
cateva sfaturi prietenesti :
1) Incearca sa respecti gramatica limibii romane, ca sa nu fracturezi retinele oamenilor
2) Cand te exprimi, fa-o intr-un consens logic, cu subiect predicat si eventual si semne de punctuatie, nu ''arunca niste ganduri'' pe blog fara a le da un curs cat de cat rational.
3) Nu mai raspunde celor care te ataca, si in nici un caz nu raspunde cu injuraturi gen ''... you.'' Asa se raspunde la clasa a IV-a si asta ii amuza pe unii care iti vor pune la indoiala maturitatea intelectuala. Plus ca scaparile astea sunt cel mai usor sanctionabile.
4) Nu mai cere ''funda'' la fiecare raspuns. Satisfactia de a avea un raspuns castigator este de un infinit de ori mai mare atunci cand stii ca l-ai primit pe merit, fiindca chiar asa a considerat cel care ti l-a dat. Asta inseamna ca l-ai ajutat cu adevarat.
Trebuie sa intelegi ca nu toti gandim la fel, fiecare are propriul mod de a gandi si de a vedea lucrurile. Oricum, eu prin postul acesta am incercat sa te ajut si nicidecum sa te atac. Este normal sa ai si erori de redactare minore, nimeni nu scrie perfect dar cand acestea sunt prea evidente ajungi sa fii luata in deradere.
O seara buna. Si ca un ultim sfat, incearca sa gandesti cu capul tau, nu te mai lua dupa X sau Y (nici ce zice, nici ce face).
Ce vrei sa auzi? doar ce-ti place, sau vrei sa auzi si pareri ale altora? parerea mea este ca esti atat de proasta ca nu-ti dai seama daca ai ajuns sa te subestimezi atat de mult in fond te-ai intanlit cu niste lautari fie ei si de muzica usoara tot niste lautari sunt.noi le ridicam piedestale de la inaltimea carora ne privesc cu dispret. verifica-ti valorile si poate o sa-mi dai dreptate desi ma indoiesc
Buna,proasta nu sunt un om prost nu pune suflet si nu obtine intr-o zi 9 funde, si vreau sa aud parerile altora fiindca am impresia ca cel mai mult multa lume a fost falsa.
Offff,daca ai pune si semnele de punctuatie, chiar ca a-si intelege ce vrei sa spui.In afara de o amarata de virgula, la inceput, doua puncte la mijloc si unul la sf, nu vad nici semn de punctuatie! hmmm.
Nu te supăra pe mine, dar ceea ce ai scris este greu de înțeles. Încerca să folosești PUNCT și să începi o propoziție cu literă mare. Poate așa am înțelege ceva.( frustrată pe TPU...Adică? Eu nu înteleg ce ai vrut să spui cu asta)
Pe cuvant ca as vrea sa te ajut, dar reformuleaza intrebarea ca am citit-o a 3 a oara si tot nu am inteleso.
Daca vrei sa ma ajuti sa iti zic mai detaliat da-mi id-ul tau si intra pe el, pa, pa! mersi pentru intelegere.pa,pa
Buna. acest sentiment dispare pana la urma,dupa un anumit timp cu conditia ca tu sa nu te mai gandesti la ei,la acel moment si nici la acea banda,gandesti negativ deoarece ei sunt preferatii tai si ai vrea sa ajungi si u ca ei,sa fii printre ei si cu demnitate vei putea atunci cand iti vine sa plangi cand te gandesti la ei gandeste'te ca faci parte din grupa si gandeste'te la ceva ce te face fericita,te va ajutasiguratunci cand iti vine sa plangi,,inchide usa", spune'ti in minte,, NU!''si vei reusi.In speranta ca ti'am fost de folos
Poate ii admiri mult dar e o imagine pe care ei si-au format-o si cred ca asta iti place cel mai mult. Sunt unici dar si tu esti unica in felul tau. Nu te subaprecia pe tine insati. Si eu am fost la concert la Moby si mi-a placut foarte mult, am fost in primul rand, m-a impresionat, am plans.dar este doar o experienta si asa va ramane, o amintire.
Interesant, nu am mai auzit asa ceva,, e vorba de lucruri serioase aici. Da intr-adevar, unele persoane isi fac cont pe TPU, doar sa isi bata joc de altii.
Daca vrei sa ma ajuti sa iti zic mai detaliat da-mi id-ul tau si intra pe el, pa, pa! mersi pentru intelegere.
MihaelaStyles întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: