| LostInDreams a întrebat:

Ajutor! Dau funda:deci, mie imi plac foarte mult animeurile, insa nu m-am mai uitat de vreo cateva luni decat la inuyasha si am cam uitat multe din animeurile mele preferate, este adevarat ca nici nu au mai fost date.Deci,am mare nevoie de ajutor:cum se numesc animeurile acelea in care:apar fetele alea 2, una imbracata in rosu, cu un pistol si cu parul lung saten, iar alta mai scunda cu parul albastru imbracata in bleu avand ca arma un ruj? Va rog mult de tot sa imi spuneti, cand le baga erau preferatele mele, dar nu stiu cum, acum nu pot nici cum sa imi amintesc cum se numeau.Si daca cumva puteti sa imi dati un linq cu episodul in care le-a fost distrus robotul ala, nava lor? va rog ult de tot:X. funda:*

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

Se numesc "Kiddy Grade" tongue
Numai bine, Shinwinking

5 răspunsuri:
| LostInDreams explică:

Mersi mult:*. Am cautat azi noapte pe net si am gait in cele din urmalaughing. Mi-am adus aminte cam totbig grin.Am vazut si seria a 2 a sau ma rog, cateva din episoade, insa seria 1 e mai dragutza.Mersi inca odata:*

| Symona a răspuns:

Kiddy Grade.:x

Uite aici mai multe episoade.

http://www.peteava.ro/cauta/video/Kiddy%20Grade

| madalina97_7115 a răspuns:

Kiddy Gradelove struckimi plac si mie multhappyE si seria 2 parcahappy

Kiddy Grade:X

Daca doresti iti pot da cele 2 serii online cu subtitare in engleza.Scz dar am gasit doar in englezasadDar poti sa folosesti un translator online si totul e okhappyCe mai imi placeau si mie desenele astea:Xlove strucklove struck