Bună.
La tine este ceva intern, mergi până la dermatologie, analize de sânge.
Poți face o mască din ulei de ricin, gălbenuș de ou și miere de albine, masezi pielea capului, o lași 1-2 ore după care te speli cu un șampon vitaminizant și un balsam pe bază de germeni grâu.
Primele efectele se văd după 2-4 luni.
Pa, pa.
Nu imi va mirosi parul urat dupa ce ma dau cu acest ulei?
Bună.
Nu, te limpezești foarte bine pentru a nu se îngrășa.
Pa, pa.
Uleiul de ricin este foarte bun, eu m-am dat aproximativ un an cu el si mi s-a indesit foarte tare parul. Incearca-l, il recomand cu incredere!
Nu, uleiul de ricin se maseaza la radacini pur si simplu, fara sa-l amesteci cu ceva. Te dai cu 3 ore inainte sa faci baie, timp de cele 3 ore il lasi in cap si apoi te speli la cap in mod normal. Rezultatele nu o sa apara in cateva zile iti dai seama dar deja dupa o luna, 2 se vad imbunatatiri. Eu m-am dat aproximativ un an.
Uleiul de ricin este un tratament natural "leac babesc" care este folosit de multe femei.
Ai aici un link unde poti citi mult mai multe si cred ca o sa iti faci putin timp pentru a te informa daca esti asa de speriata.
http://www.tratamente-par.ro/......i-de-ricin
Inseamna ca ai cancer du-te cat mai urgent la medic daca nu intr-o luna ramai chiala Ai grija
Doamne fereste! Nu am cancer! Multora femei/fete li se intampla, nu sunt singura!
Dannnny întreabă: