Nici mie nu-mi merge google chrome-ul pentru ca se desfinteaza. S-a descoperit la acesta ca hakerii l-au virusat si vor sa-l inchida. Asa ca fa ca mine. descarca-ti mozilla firefox. Sa stii ca e de calitate. mai buna si se incarca mai repede. Funda?
Funda...
Imi pare rau sa te contrazic dar nu ai dreptate. Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o astazi.
Am avut si eu Google Chrome dar are multe bug-uri (multe erori) iar cu timpul nu o sa mai mearga Flash Playerul ( nu o sa te lase sa vezi mai mult de 10 secunde videoclipurile pe youtube etc). Sfatul meu este sa iei Opera sau Mozilla, eu folosesc Mozilla si sunt foarte multumit de el. Succes
Si eu folosesc mozzila dar vroia google chrome pentru ca este mai rapid si nu foloseste asa de mult cpu-ul.
Google Chrome isi face un update care nu incarca pagina sau ingreuneaza tot sistemul. Incearca sa folosesti alte browsere, pentru a vedea daca e o eroare sau un virus, sau daca doar Chrome face probleme.
Doar chrome nu merge in rest merg celalalte bwosere
Am trait sa o vad si pe aceasta:
"chrome se desfinteaza"
chrome nu se desfinteaza. in primul rand fa-ti update la zi al sistemului operativ, care probabil e windows.
dezinstaleaza chrome, restarteaza si apoi reinstalezi chrome.
apoi daca folosesti proxy configureaza chrome cum trebuie.
da funda cui vrei.
bafta.
Incearca si cu Internet Explorer sau cu alt browser de internet (gen Firefox sau Opera). Daca nu merge nici cu IE sau cu celelalte inseamna ca nu iti merge internetul si problema nu este Google Chrome.
Daca iti merge cu IE atunci reinstaleaza Google Chrome si va merge sigur.
Si eu am incercat si sa stii ca nu functioneaza asa ca fa ce-am spus eu ca sigur iti merge.
Acuma folosesc firefox, si am re-instalat chrome-ul