Acea fosta prietena are un caracter josnic, tu ai proceda la fel? Dar ce fel de persoana ești? Dacă ai o prietena strângi dovezi despre ea cu care sa i poți face rău? Asta e adevăratul caracter josnic nu ce a făcut ea. Ea nu a deranjat pe nimeni dar prietena ei e o turnatoare, paracioasa, o răzbunătoare care a șters cu buretele tot ce a fost bun, asta e ceva de condamnat și oameni de genul. Când ești prieten cu cineva și acel prieten are încredere în tine sa ți spună tot ce are pe suflet iar tu vrei doar sa o ataci cu ce ști despre ea nu meriți sa ai prieteni ești de joasa speță. Și dacă te cerți ce a fost pana atunci rămâne secret după cerata poți face ce vrei, asta înseamnă să ai caracter
O să mă rog pentru sănătatea ta, e loc sub soare pentru toată lumea... până te faci bine iți recomand un psiholog
Stai ma asa... cum ai ramas fara munca si ce imagine foarte proasta? In ochii unor medievali? Ti-ai dat demisia? SI CE DACA AI LUCRAT LA VC? P.S. De ce nu mai bagi vc si iti complici viata inutil?
Depinde in ce conditii ai facut vc - daca o faci pe chelia ta, e alta treaba decat la o firma de-aia de cacao. Sa stii ca exista si chat non-nud...
Si daca ai facut videochat ce? Nu mi se pare nici o problema asta, e o meserie ca oricare alta. Schimba locu de munca si sa nu-ti mai fie rusine de asta. Sa-ti fie cand faci infractiuni, cand dai in cap, cand furi, nu cand ai facut aia. Aia care condamna, au necaz ca nu pot face si ei sa ia bani mai ca lumea nefacand mare lucru. Ce te int pe tine imaginea in fata unora ingusti la minte? Nu ai treaba cu ei, fi impacata cu tine ca asta e cel mai mare lucru. La politie nu ai ce, nu a facut ceva ilegal. Si nu ai intrebat-o pe sefa "nene dar si daca am facu, ce?". Deci schimba locu de munca, si gaseste amici care sa nu te condamne pentru ce ai facut, ca nu ai facut nimic rau. Nu iti pasa de niste unii care nu te accepta cum esti. Mie nici prostitutia nu mi se pare ceva aiurea, damite videochat-ul, daca as fi avut o iubita asa, nu m-ar deranja. Stai cu oameni open mind pe langa tine.
1. „Cea mai bună prietenă"? Se poate numi așa?
2. De ce dacă ai făcut videochat trebuie să te privească lumea într-un anumit mod? Doar tu știi din ce motiv ai făcut-o!
Nici nu conteaza motivul! A facut-o pentru bani, evident, si bine a facut. Pai doar niste prosti o privesc aiurea, deci sa evite fraierii, asta e solutia. Nu stiu de ce isi pune problema ca niste fraieri are impresie proasta si sa le arate la aia altceva!
Intrebarea e: ce i-ai facut tu ei de ai facut-o pe ea sa se razbune in felul asta? e cam urat nu crezi.
Video chat hmmm! pai in cazul acesta ce pot sa mai spun? video chat-ul e prostitutie virtuala contra cost la un click distanta.
Daca v-ati certat ianite de asta, ea daca avea caracter nu venea la munca sa iti strice tie treburiile si sa iti strice imaginea venea la tine acasa si rezolvati problema fata in fata dar na ea a preferat sa se razbune altfel.
Tu esti aia din poza de profil? sincer nu prea ai fata de vide-ochat mai degraba de copila nevinovata https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc
Cu primul paragraf sunt de acord, dar cu al doilea...nu prea. Nu crezi ca si-a stricat singura imaginea cand a ales sa faca videochat? Cine ii va da castig de cauza?
Si chiar crezi ca ma intereseaza?
Cum le-am mai spus si altora: da raspuns utilizatorului care a pus intrebarea, unul mai bun si folositor decat al meu, altfel iti pierzi timpul de pomana.