| wendy434 a întrebat:

Am 11 ani si se aproprie creciunul ma gandeam ce credeti ca r trebui sa-i scriu anul asta lui Mos Craciun?

14 răspunsuri:
| overdose90 a răspuns:

Si voi sunteti foarte inteligenti sa ii spuneti ca nu exista! Poate chiar credea in mos, ati stricat sarbatorile unui copil!

| Maryabaii a răspuns:

1.nu exista Mos Craciun oricat de dur ar fi adevaru trebuie sa stii
2.ar trebui sa iti aduca o carte de gramatica (ai neoie, sa nu mai spui la nimeni)
3. poti sa ii ceri mamei tale ce vrei tu. de unde sa stim noi ce iti trebuie tie si ce iti place tie.

| Jamais a răspuns:

Să te-nvețe să scrii în limba română. Grow up, kid!

| Abcfunny a răspuns:

Buna!

pentru cei de mai sus "Frate, este frumos sa crezi ca Mosu EXISTA" eu am 16 ani si imi place sa credstraight face.

Nu stiu ...gandestete ce ti-ar trebuithinking eu la 11 ani imi doream papusi happy

Ps: lasa-i sa vorbeasca nu te luam dupa iei, esti copil si trebuie' sa te bucuri ca vine"mosu"

| xl0llip0px a răspuns:

Lui Mos Craciun? eh. daca zici tu.roaga-l sa te insoteasca la cumparaturi.ca sa alegi ceva frumos pentru tine. poate o haina sau mai stiu eu. ce vei gasi.
P. S. Mos Craciun e mamica =)

| wendy434 explică:

Sunteti rai pe bune mersi ca mi-ati stricat jumatate din copilarie

| PufuleţiCuCaramel a răspuns:

Mos Craciun?laughing
draga, mos craciun nu exista.laughing
,, mos craciun'' precum zici tu, sunt parintii tai.

| aniiledha a răspuns:

laughing pai de ce sa-i scrii lu mos craciunstraight face
mos craciun nu existastraight face

| HaiTaci a răspuns:

Mos Craciun nu exista.La 11 ani ar trebui sa stii. Dar ii scrii ce iti doresti tu.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Hmmm pai si eu am 11 ani si scriu mai bine ca tine saracutul "Mosu' " cand ti-o citi scrisoarea...:-s sincer nici eu nu m-am decis, insa cauta pe internet la diferite de eforte de craciun stil " jocuri logice"," puzzle de 1000 de piese", "carti care iti plac, nu neaparat pentru. scoala", "haine" consider ca sunt / esti destul de mare ca sa nu ne mai gandim la jucarii.

| JustMelavJustMe a răspuns:

"oferte" scuze dar am o rpob. cu tastatura big grin

| Myuu a răspuns:

Mos Craciun exista! Desi am 13 ani si stiu ca este o poveste eu inca cred si nu e bine ca ii stricati copilaria fetei, voi cum v-ati simtit cand ati aflat ca nu exista Mos Craciun? sad Crede in continuare ca pe mosu din inima ta nimeni nu ti-l ia happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar putea sa-i ceri un vibrator Jackrabbit 2000 dual pentru stimulare in punctul G si in clitoris.
ps. cere in culoare mov happy

| Rosela a răspuns:

Eu cred ca da pentru ca trebuie sa fie ceva care-ti doresti foarte mult.