Nu. Eu am facut in bucuresti si nu s-a intamplat nimic. Si eram vreo 50, puteau zice ca e miting. Asa ca imbratisari placute!
Eu am facut in Onesti si Bistrita. Stai calm, "free hugs" nu-s vazute ca in occident aici la noi. Politia nu te salta ca nu are de ce, pe carton nu ai niciun text/imagine ilegal/a.
Nu, e un fel de flashmob.
Daca tot ai idei de astea, uite, fa un flashmob! Cauta pe Youtube sa vezi in ce consta, si mai departe-l dezvolti tu, ii aplici tema pe care o vrei.
Daca esti dintre bastanii Bacaului stai linistit ca nu se atinge nimeni de tine, atfel te poti alege cu cateva bastoane pe spinare
Poi voi avea 1 txt gen
te simti trist
te simti dezamagit
te simti singur
oare ma salta
Incearca. ma poate fac o comparatie stupida dar aia care circula prin toate mijloacele de transport si pe strazi cu pancarde atarnate de gat cum ca n-au ce manca, ca vor bani, ca sunt bolnavi. cei fac ei nu e ilegal? cersesc... e, si tu ''cersesti ''niste imbratisari. ce e rau in asta.nu cred ca au ce sa-ti faca nu faci nimic rau.
Eu am facut acest lucru in piatra neamt .impreuna cu un coleg de clasa.de noi nu sa luat nimeni in afara de unele persoane...care,desi nu pareau genul.adica erau imbracate destul de elegant si pareau stabile atat financiar cat si mintal...si incepeau sa strige ca am fugit de la nebuni... dar na...fiecare cu ale lui.
Şi eu am făcut aşa în Alba...De 1 Decembrie, de Valentine's şi de 1 iunie... dacă era ceva dubios, mi se întâmpla ceva... nu?