| MotanuJmekerit a întrebat:

Am auzit ca se va inchide ProTV Pro Cinema si inca cateva programe. Imi puteti spune din ce cauza?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevarat ProTv, Pro Cinema, Acasa Tv si sport.ro nu vor mai fi difuzate la abonatii Romtelecom

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Capone2013 a răspuns:

Salut.Este adevarat ProTv, Pro Cinema, Acasa Tv si sport.ro nu vor mai fi difuzate la abonatii Romtelecom.Deoarece ProTv a cerut o suma de banii (Prea mare spun cei de la romtelecom)si romtelecom nu a fost de acord, mai multe detalii aici http://www.realitatea.net/......80775.html

| MotanuJmekerit explică:

Nici eu nu stiu dar asa a zis la STIRI si mi sar parea ciudat sa se inchida cica doar pe Dolce si eu exact dolce am daca se inchid si alea sunt dussad

| Alexandru98 a răspuns:

Pentru ca nu sau inteles la contract

| BiuL a răspuns:

NU se inchid! Pur si simplu nu vor mai fi difuzate de companie de cablu Dolce (Romtelecom). Aboneaza-te la alta companie de exemplu RDS sau fa-ti abonament pe voyo si le vei putea urmari in continuare.

| brett a răspuns (pentru Capone2013):

Nu se inchid respectivele posturi. se pare ca de la 1 ianuarie Dolce va scoate tot ce tine de Media Pro din grila de programe fiindca se termina contractul si nu sau inteles in continuare.

| darrio2007 a răspuns:

Nu vor mai fi difuzate de Romtelecom.E o diferenta intre a se inchide un post si a nu se difuza. Daca ai Dolce nu le vei mai vedea.

| RoRares a răspuns:

Eu am Digi (RDS) si aici nu se va lua nimic (niciun program) poti sa te abonezi aici!

Răspuns utilizator avertizat