Salut.Este adevarat ProTv, Pro Cinema, Acasa Tv si sport.ro nu vor mai fi difuzate la abonatii Romtelecom.Deoarece ProTv a cerut o suma de banii (Prea mare spun cei de la romtelecom)si romtelecom nu a fost de acord, mai multe detalii aici http://www.realitatea.net/......80775.html
Nici eu nu stiu dar asa a zis la STIRI si mi sar parea ciudat sa se inchida cica doar pe Dolce si eu exact dolce am daca se inchid si alea sunt dus
NU se inchid! Pur si simplu nu vor mai fi difuzate de companie de cablu Dolce (Romtelecom). Aboneaza-te la alta companie de exemplu RDS sau fa-ti abonament pe voyo si le vei putea urmari in continuare.
Nu se inchid respectivele posturi. se pare ca de la 1 ianuarie Dolce va scoate tot ce tine de Media Pro din grila de programe fiindca se termina contractul si nu sau inteles in continuare.
Nu vor mai fi difuzate de Romtelecom.E o diferenta intre a se inchide un post si a nu se difuza. Daca ai Dolce nu le vei mai vedea.
Eu am Digi (RDS) si aici nu se va lua nimic (niciun program) poti sa te abonezi aici!
Andrei Robert întreabă:
Catalin979 întreabă: