Nu este deloc adevarat. Oamenii de stiinta zic ca mayasii au spus ca va fi sfarsitu in 2012 dar nu este adevarat, ei nu au spus asta. Pur si simplu calendarul lor se termina in 2012. Desi am vazut ca au anticipat un eveniment in jur de 2050 si mai unu dar nu mai stiu in ce an oricum mai tarziu de 2012. Citeste aici ce zic mayasii cu adevarat despre 2012 nu ce zic oamenii astia de stiinta care vor doar bani. http://fazedure.blogspot.com/2007/07/cum-va-fi-anul-in-2012.html Sper sa cititi, este foarte interesant si frumos. Si ne dau o speranta nu ne previn in legatura cu sfarsitul lumii
E o superstitie. Sfarsitul lumii nu se stie cand va fi, va fi ceva neprevazator, ca oamenii sa nu inceapa sa'si spele pacatele repede, repede acum. Sfarsitul lumii nu va fi prevazator, ca oamenii sa fie mereu in post si rugaciune, pentru ca nu vor stii niciodata cand va fi.
Bună.
Nu, nu cred așa o tâmpenie.
Asta e o altă metodă prin care oameni deștepți au făcut bani.
Plus de asta, e o absurtidate, din orice punct de vedere.
Pa-pa.
La ce guvern avem si la cate catastrofe se intmpla cred ca a venit deja sfarsitul lumi... insa ma indoiesc ca va veni cu adevarat safarsitul lumi in 2012
Ar trebuii să te uiţi oleacă pe youtube ce se întâmplă cu 2012.
Nu va fi sfârşitu lumii, nu va veni anticrist şi va omorâ pe cineva etc.
Calendaru mayaş se termină pe data de 21.12. 2012. De acolo va începe ca o nouă eră a lumii noastre. Pe parcurs vor fii schimbări climatice, orele se vor diminua, în loc de 24 ziua va fi doar 16 ore, adica 8 ore zii, 8 ore noapte. Dar acest lucru nu se va întâmpla dintr-o dată bum şi gata, totu pe viitor, pe parcurs ce merge timpu. şi se zice că odată cu schimbarea climatică, pe viitor va fi sfârşitu lumii, deoarece se va topi polu sud etc. Şi se va inunda cica pământu. Dar pe viitor lumea vor avea ideei de apărare pentru aceste fenomene etc.
Totul e să ai răbdare.
Porcarie... Pana si astia la tv s'au dat pe brazda si au spus ca pana la urma nu o sa fie niciun sfarsit in 2012, cu 4 zile inainte de Craciun. E adevarat ca Mayasii au facut calendarul pana la 21 dec 2012, dar, gandeste'te un pic...In fine. Om trai si om vedea Tre sa ne facem bagajele de pe acum? )
Eu m-as axa pe faptul ca oamenii de stiinta au descoperit ca mayasii au calculat gresit inceputul lumii, cu vreo cateva milioane de ani.De ce sa credem un motiv pentru a face bani(ca si chestia cu 21 mai si 21 octombrie, mamă ca moșulică ala Americanu' a gresit data cu cateva luni! Si uite ca a castigat in 2 saptamani 100.000 $)Nu credeti in d-astea.Lumea va evolua, nu va disparea!