Singura diferenta intre un calculator si un laptop in afara de forma este faptul ca piesele de laptop sunt facute din materiale care rezista la temperaturi de 105*C
Depinde doar de specificatiile fiecaruia daca ruleaza ceva sau nu.
Buna,daca ai resursele cerute de joc, nu are vreo importanta daca joci de pe PC sau Laprop.
Eu am laptop si acum ma joc sims 3
Am luat si patch ca sa nu-mi apare eroarea aia de cd, bafta
Iti recomand Sims 3 Late Night, cel mai misto patch cu toate caracterele frumoase etc
Este o mare tampenie daca ai un laptop destul de performant poti rula orice joc!
Fiecare joc cere anumite performante pentru a rula pe un calculator sau laptop
numai trebuie sa ai procesorul si rami atat cat cere jocul si indiferent ca ai laptop sau pc iti va merge
la sims 3 ai cerintele urmatoare
128 MB GeForce FX 5900 or Radeon 9500 graphics card
Pentium IV 2.0 GHz or Athlon XP 2000+ CPU under Windows XP (SP2)
1 GB of RAM under Windows XP (SP2)
Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ CPU under Windows Vista (SP1)
1.5 GB of RAM under Windows Vista (SP1)
daca vrei sa vezi ca tu cat ai mergi pe my compiuter dai click dreapta dai propriets si acolo iti va arata tot ca la carte
Nu nu este adevarat.Eu mi-am cumparat laptop si joc sims 3 pe el si nu are nici-o proplema. Daca doar ai auzit nu este adevarat daca ai sims 3 si il joci pe laptop si nu merge inseamna ca ori nu are destul spatiu laptopul pentru. un joc asa de mare ca sims 3 ori are ceva jocul nu stiu.
Atata timp cat laptop-ul are minimul de cerinte pentru sims 3 nu are cum sa nu iti mearga