anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit de mai multe ori ca noi elevii o sa intram online? Este adevărat? Și asta ca a apărut covidul iară și deja avem infectări.

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Coronavirus este unul din virusii "gripei" (sezoniere, 6 virusi), care este cunoscut de cand este lumea.
Pana la isteria globala de "Covid", cei care au avut gripa, au stat acasa o saptamana.
Acum sta lumea pe internet (telefoane), chiar si daca este "sanatos" (la minte? ).

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se mai intra online, covidul este deja endemic si va fi tratat ca orice gripa virala, fara carantina.
Toata lumea merge la scoala, indiferent ca-s la gradinita, generala, liceu, clasa incepatoare ori terminala.

Cei bolnavi de gripa sau covid, vor sta cateva zile acasa, cu conditia sa anunte medicul de familie, care le va da adeverinta medicala pentru acele zile de absenta.

| sierra1 a răspuns:

îi mai spuneam unuia ingrijorat:

Dacă o fi covid
dacă e pandemic
dacă e cazul
dacă se decide asta,

Pot intra elevii in online

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| Hyperion7 a răspuns:

Așa și eu, însă cat e de legit, nu se știe exact încă nimic

| Yuoia a răspuns:

Nu. A reaparut covidul in a nu stiu cata forma. Dar ministrul sanatatii spune ca nici nu va impune masca decat doar celor bolnavi de covid. Asa ca, nici o sansa sa stai acasa. Mergeti la scoala.

| Yuoia a răspuns:

Prea tarziu. Am terminat scolile.

| Drake21 a răspuns:

Au gasit francezii prin alaska virusul zombi in gheata laughing asta covid e mic

| Corina3434 a răspuns:

Vrei sa stai acasa si sa te joci pe calculator?