Si eu am avut dou prietene dupa ce m-am mutat de la scoala m-am certat cu una dintre ele din cauza ca m-am mutat...am ncercat sa ne impacam si ea tot asa vb urat cu mine.Ei si acum cand vrea ea sa ne ipacam eu i-am spus ca nu mai sunt sase sa fim prietene si sa fie cum a fost.In cazul tau n cred ca o sa va mai impacati depinde si de personalitatea voastra.Succes si nu mai bine!:*:*
Asta nu e prietenie draguta mea.Las`o in pace si bucurate de adevaratii tai prieteni.Fa`i in ciuda aratandu`i ca nu iti mai pasa... Poate o sa`si dea seama de ce a facut si atunci o sa o doara.Nu iti bate capul cu astfel de persoane. Ramai cu adevaratii prieteni.Cat despre fata asta.nu o vad in viata cu cine stie ce prieteni.O sa planga in viitor :*
Pai...eu aveam o prietena care mi-a propus intr-o zi sa ne apucam de fumat eu am zis da pentru ca o iubeam dar eu i-am zis ca e o idee proasta ea a zis ca nu e si odata mama unei fete care o cunoaste pe mama ei a vazut-o.pe mine nu m-a vazut si apoi mama fetei alia i-a zis mamei prt mele si apoi mama ei nu a mai lasat-o sa vb cu mine sa mai stea cu mine si ea a dat vina pe mine ca numai din cauza mea si apoi mama ei a hotarat sa se mute in alt cartier ei au vandut casa si sau mutat apoi am sunato si i-am zis daca mai vre sa fim pr ea a zis ca nu caci numai din vina mea a aflat maicasa eu am am inchis telefonul si i-am trimesc un msj uita-ma caci eu asta am sa fac vreau sa te uit si acum am cea mai buna pr la scoala o fata din a8a
Frumusico, nu trebuie sa te injosesti in fata nimanui. Niciodata sa nu te crezi mai prejos decat ceilalti pentru ca nici o pers. nu este superioara celeilalte pe plan moral. Asa ca parerea mea experimantata este sa nu mai discuti nici u cu pers. respectiva, eventual daca te suna sa spui ca ai treaba sau cand te contacteaza pentru. o probleme te scuzi spunand ca ai trreaba sau ca nu stii cum sa o ajuti, iar daca incearca sa te santajeze sentimental, adica sa spuna ca daca nu ma ajuti nu te mai consider prietena mea tu spune-i ca de mult timp nu mai este fiindca ea a hotarat asa. Fii drestica in astfel de situatii, impune respect nu te lasa mai prejos, stii proverbul,, Razboi vrei, razboi ai" urmeazal si iti va fi bine. Ma bucur ca te-am putut ajuta si drept rasplata as dori sa incerci sa imi urmezi sfatul.
Eu as zice ca daca sa comportat asa cu tine nai de ce sa mai fii prietena cu ea, din cate vad ea nu mai vrea sa fiti prietene.Chiar daca tu inca ai vrea sa fiti prietene nu merita!
PFFFF. asta nu iti este prietena dragaa mea. dar ti-ar fi nu s-ar fi comportat asa cu tine. Vezi de drumul tau si fa-ti uh un grup de prieteni de care sa ai f mare incredere. si atunci o sa-si de-a si ea seama de ce a facut[posibil dar daca e nesimtita atunci nu o sa o intereseze] dar uh continuati viata,:*
Am avut si eu o problema de acest gen, am fost foarte suparat, vorbeam urat chiar si cu cei dragi, dar iarba tot creste, apa tot curge, pamantul se invarte, nimic nu se schimba daca esti trista si mohorata, trebuie sa realizezi ca intre prietenii adevarati exista o legatura speciala, inseparabila, pe care nimeni nu o poate atinge. persoana aceea nu ti-a fost prietena, a fost doar cineva care cauta relaxare si distractie.asa ca nu te mai gandiii la asa ceva :X, viata e frumoasa gandeste ca o sa ai ocazia sa-ti faci 1 milion de prieteni dea lungul vietii, ai destule motive sa fii fericita, nu-ti pune mare speranta in oamenii, cateii sunt mult mai devotati(poate fi o gluma ). P.S. incearca sa asculti lady gaga-born this way, am auzit de la cineva ca ajuta si... zambeste
Antonia23K întreabă: