| costi900 a întrebat:

Am cateva intrebari despre jack daniels (whisky):
1-cate grade are sau cat la % alcool?
2-e bun la gust?
3-e tare?
4-am auzit ca se face sprit cu apa minerala e adevarat? daca da cam cat whisky si cata apa minerala asa din ochii aproximativ?

mersi mult sper sa ma ajutati, vreau sa stiu ce beau inainte sa cumpar happy

4 răspunsuri:
| Ionait a răspuns:

1. Cel mai comun sortiment are 40% (cel gasit in supermaketuri sau orice magazin ce nu este de profil).

2. Depinde de fiecare persoana in parte. Mie imi place, altora nu le place.

3. Are 40%, cam cat vodka. La fel, depinde de rezistenta fiecarei persoane.

4. Nu am auzit de sprit cu apa minerala. De obicei este combinat cu suc de fructe (mere in special) sau bauturi carbogazoase (Cola, Sprite, Mountain Dew).

| thealchemist a răspuns:

Http://www.jackdaniels.com/verify-age
1-40%
2-depinde de gusturile tale
3-la 40% e destul de tare
4-poti sa-l combini cum vrei, cu orice, sa-l bei cu gheata, fara gheata, combinatiile sunt infinite; iar proportiile depind de gust si de cit de tare vrei sa fie

| valentino52 a răspuns:

Jack-ul este whisky-ul meu preferat, de fapt este un bourbon si sunt bautor de whisky de vreo 10 ani de zile in fiecare weekend cand ies cu prietenii. Toate au 40% alcool si exista 3 sortimente de Jack Daniels : No7 care e cel mai des intalnit (de care vorbesti tu ), Gentleman Jack si Single Barell. Sincer Single Barell nu am baut inca dar Gentleman Jack am baut de multe ori si cred ca e cel mai bun whisky care l-am baut in viata mea. In general Jack Daniels si Chivas Regal, chiar si Jim Beam sunt whisky-uri foarte aromate, dulci. Se bea si cu apa minerala, cel putin in filme am vazut asta si acum de curand la niste prieteni. Dar NU SE FACE SHPRITZ. Adica se bea sec si se stinge cu apa minerala. Eu unu prefer sa il amestec si sa il beau cu Burn sau RedBull, altii il beau cu Cola. Fata de Ballantines, J&B sau alte whisky-uri e mult mai rafinat (cele mai de sus fiind un amestec de foarte multe scotch-uri). Deci daca bei sub nici o forma cu apa minerala ca il strici, mai bine sec si stingi cu niste suc dupa ca sa ii simti gustul dar fiind copil probabil o sa te sperii ca e foarte tare. Nu uita sa pui si 2 cuburi de gheata in pahar (si niste energizant sau coca-cola peste daca vrei sa nu fie tare, ca un cocktail).

| Dan10079 a răspuns:

Salut! Raspusurile la intrebarile tale:
1) Are 40% alcool cam asa au toate tipurile de coniac, whisky.
2) Gustul ete destul de bun, dar exista si persoane care nu suporta alcoolul sau nu le place deci depinde ce fel de persoane esti: daca iti place sau nu alcoolul.
3)La 40% alcool, da este destul de tare cu acest tip de alcool (40%) se poat face si retete cum ar fi bananele flambate.
4) Nu cred ca este adevarat; Jack Daniel's este o marca foarte buna de whisky daca ar face as nu ar fi pe placul atator oameni. Exista si niste variante noi aparute care se amesteca cu niste bauturi carbogazoase cum ar fi: Coca Cola, Mountain Dew sau energizante.
Sper ca te-am ajutat!