Trabantul e facut din carton.Se refera: unul decupeaza dintr-o cutie de carton/foaie (ce vrei tu din hartie) si altul lipeste bucatile sub forma de trabant.
Terminati mai cu prostiile.trabantul avea caroseria din Duroplast, pe schelet din tabla de otel.[sasiu autoportant]
Trabantul este o masina facuta de germani si are o caroserie din carton presat.
Tarbantele vezi doamne sunt as de proaste incat sunt facute din hartie ce este decupata si dupa lipita.adica trabantul nu este rezistent si rezistenta lui te poate face sa crezi ac e facut din hartie lipita. sper ca te-am ajutat sa intelegi bancul
Nu vreau sa fiu rau cu tine dar in loc de carcasa cand te referi la o masina foloseste caroserie. Da era foarte usor de indoit deoarece era facauta din carton serios. Dar daca nu stii intreaba-l pe tatal tau ca sigur o sa iti mai zica el o gramada de bancuri si intamplari reale cu si despre trabant : Stii de ce nu exista nici o fabrica de trabant pe varf de deal? Doarece nu ar putea sa urce panta
Multumesc pentru. corectare, imi statea pe limba CAROSERIE ar aveam un lapsus si am scris CARCASA.
eneeda întreabă: