anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am colesterolul mare si doamna doctor mi-a recomadat crestor si ma dor rau picioarele. Ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| nicky a răspuns:

Sotul meu a luat pentru. colesterol si trigliceride marite Lypanthill si nu a avut absolut nimic i-au scazut ambele dar a tinut si putin regim. Du-te la medic si spune-i cum te simti si intreaba de medicamentul ce ti-am spus. Se i-a o tb seara cateva luni de zile si te ajuta sa si slabesti. Sanatate.

5 răspunsuri:
| videoblog a răspuns:

Am luat si eu crestor, la fel pentru colesterolsi mi s-aparut la un moment dat ca nu imi face bine. dar mergi mai bine la medic si vorbeste, sau citeste instructiunile, pentru ca zice acolo ceva de efecte adverse.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie mers la medicul care a recomandat crestor si sa ii explici ce se intampla de cand ai inceput tratamentul, doctorita o sa iti recomande sau nu alta doza sau alt medicament, nu intrerupe medicatia sau nu schimba doza fara sa o consulti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu iau crestor, dar cind m-au durut muschii, am luat unul de 10 mg la 2 zile, nu in fiecare zi. mi-a trecut si acum ma simt bine si iau in continuare la 2 zile si citeodata 1 la 3 zile. mi-a scazut colesterolul bine, si mi s-a reglat tranzitul intestinal care era rebel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu in locul tau l-as intrerupe! Citeste prospectul si daca mai ai nelamuriri ai aici un articol cu traduceri din mai multe studii de specialitate despre Crestor
http://hapi2233.wordpress.com/......i-adverse/

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Anonim, iti multumesc pentru recomandare happy
Am cautat multe zile acele informatii, tocmai ca sa ajut o persoana draga. Sursele sunt foarte bune si astfel, pacientii pot fi mai informati. Fiecare organism functioneaza diferit dar cam toate substantele chimice produc aceleasi efecte asupra lui. Unii le resimt, altii nu
Sanatate happy