| ReignForest a întrebat:

Am comandat de pe internet 3 produse, dar în comandă 2 produse sunt bune, dar al 3-lea produs nu este ceea ce am comandat eu. Ce să fac?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Faci retur la produs

| carevaescu a răspuns:

Returnezi doar acel produs, și îți vei primi banii înapoi doar pentru el. Cei de la asistență clienți te vor îndruma în ceea ce privește procedura. Multă baftă! Și să stăpânești sănătoasă cele două din trei.

| ReignForest explică (pentru carevaescu):

Pe site-ul lor pot da retur dar să primesc banii prin card bancar, am trimis un mall și mesaj pe Facebook

| carevaescu a răspuns (pentru ReignForest):

Am înțeles. Citește condițiile lor - ar trebui să le găsești pe site - să vezi dacă și cum ți se pot returna banii numerar.
Dacă este un site pe care îl folosești des, s-ar putea să ți convină și un voucher valoric de la ei sau credit în cont.

| ReignForest explică (pentru carevaescu):

Prima dată când comand de la ei deci nu am făcut vreodată retur la vreun produs și pe site scrie retur de produse, dar trebuie să bag datele contului bancar, iar pe Instagram scrie că retur gratuit

| suntserios a răspuns (pentru ReignForest):

Nu se face retur cash decat daca cumperi de pe la vreun magazin care face evaziune. De aia iti cere datele contului

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ReignForest):

Si unde vrei sa iti trimita banii pe produsul returnat? In cont, de aia iti cere contul bancar.