Buna! Si eu am avut multe cosuri dar mi-am cumparat de la farmacie Zineryt si dupa cateva zile s-au vazut rezultatele, este foarte bun si ti-l recomand. fundita?
Aaah si eu acum mi-au mai trecut, dar tot mai am 1-2 si urmele.pai,am incercat mai multe creme... cea mai de efect a fost hemmel. are multe plante si ajuta. a da, mie mi-a dat dermatologul un fel de solutie Zineryt si aia a fost buna, doar ca dupa 6 luni pielea mea s-a obisnuit cu ea si nu mai avea efect, da a fost de folos. acum ma mai dau cu detoxamin de la sanovita...
asa acum preturile
hemmel - intre 18 si 30 de lei
Zineryt - maxim 20 de lei
detoxamin - scumpa... 30-50 lei
Cu BETTER SUEDEZ
mie daca imi apare vreun cos dau cu better suedez si peste doua zile imi dispare
SUCCES!:*
E normal sa apara cosuri doar es varsta adolescentina.Fiecare am avut cosuri doar ca problema este in felul urmator fiecare dintre noi are tenul diferit si nu poti sti sigur ce suporta tenul tau pana nu incerci asa ca fa bine si du-te pana la medicul de familie sa-ti dea un sfat daca te preocupa atat de mult, Sau daca nu iti mai zic un lucru de obicei cosurile se formeaza de la praf sau parul pe frunte asa ca avita sa mai pui mana murdara pe fata si tineti parul strans. asa se vor usca cosurile in timp si iti vor disparea
Si eu am avut coshuri.si acum mai am dar nu asa de multe.
m-am dat cu zynerit. l'am luat de la farmacie
dar dupa un timp nu si'a mai fqt efectul.
sper ca te'am ajutat
Si mie imi apar in anumite momente ale luni imi dau cu epiderma H2O se ia de la farmacie si costa 31 de lei e foarte buna le usuca incerca
O ers in aceeasi sitoaretie ca a mea:X
am si eu cosuri parintii ma punea mereu sa ma dau cu creme chestii din astea m.am dat intr-adevar s-a vazut efectu dar de atunci nu m.am mai dat faza e ca e normal toate fetele au cosuri cand m.am dus la amre am intrat cu capu in apa cand am iesit fata era limpedee fara niciun cos deci apa sarata face multe
daca vrei vb' pe mess: missyoumissyou56 te pup
Buna am avut si eu cosuri si m-am dus la un magazin de naturiste si am luat"Lotiune antiacneica cu extract de busuioc"in 2 zile unele cosuri mai mici au disparut si cele mai mari au inceput sa dea inapoi...bafta