Nu a ajuns. Firma care vinde produsul a livrat curierului. Luni sau marti primesti coletul.
Și îmi lasă mesaj cu o zi înainte sau când? Știu ca va ajunge pe luni/marți dar nu știu exact când. eu fiind la lucru trebuie sa știu exact când sa-mi iau pauza sa iau coletul. Cam cu cat timp înainte ma anunța? Sau cum se procedează?
Tocmai s-a actualizat și scrie Expeditia a plecat din hub-ul FAN Courier Cluj-Napoca spre hub-ul de destinatie in data
12.11.2021 15:46
Livrează cumva și sâmbătă? Sa nu ma trezesc ca mâine trebuie sa fiu pe faza… ca nu sunt acasa
De obicei te suna curierul in aceeasi zi si iti spune cam pe la ce ora ajunge la tine.
Nu cred ca livreaza si sambata., din cate stiu.
Exista telefon, geezus! Primesti SMS de regula ca vei primi in ziua xxx ce e de primit, si numarul curierului. Suni curierul si cadeti de acord asupra unui loc/ora la care sa iti faca livrarea. Am patit ca intr-o situatie sa ma intilnesc cu el in celalalt capat al orasului, ca pe acolo aveam eu treaba.
Te suna curierul in ziua cand vine cu coletul la tine, saptamana viitoare stai pe acasa ca intr e ora 9 si 17 te poate suna oricînd, si de cînd te sună ei ajung la tine in maxim 5 -10 minute.
Nu livreaza sambata daca nu ai bifat optiunea asta. Probabil vei primi mesaj luni/marti prin care te anunta ca in ziua respectiva iti este livrata comanda si te suna si curierul cu 5-10 minute inainte sa ajunga la tine.