Eu cumparam un ierbar in generala, il prezentam la profa si luam 10.Costa 30 lei unul mic si scapi.
Si munca unde mai e?
Muncesti pentru un ierbar care nu iti e bun la nimic.Il gasesti peste 20 de ani in pod prafuit si iti dai seama ca luai aceeasi nota si cu munca si fara.Te-a ajutat la ceva din punct de vedere intelectual faptul ca ai lipit niste buruieni pe o hartie? Nu.Doar munca in zadar.
Cred ca cel mai bine sa le faci poza la fiecare (sa pui cate o cifra la fiecare poza), si din pozele acestea sa faci un videoclip, iar videoclipul il incarci pe Youtube.
Titlul la videoclip sa fie ceva de genul: "Plante - spune-le denumirea". Astfel fiecare poate sa comenteze si sa-si spuna parerea despre fiecare planta. Iar cifrele ii ajuta mai usor pe ei sa identifice si sa comenteze la fiecare planta.
Trimiti link-ul de la videoclip in tot internetul. Si aici pe site, dar intr-o noua intrebare.
Daca mai are cineva idei, sa spuna.
Https://www.olx.ro/oferta/ierbar-ID7RlG5.html#c53b27adc2
De astea luam eu cand eram de varsta ta.Si emreu luam nota buna.Nu poate comenta nimeni nimic devreme ce vei da impresia ca ai facut un efort, nu?
Https://plant-shop.ro/22-toate-plantele-a-z
Aici poti gasi o varietate extinsa de flori de gradina, ghiveci, de munte si de pajiste. De unde le poti achizitiona de asemenea, in cazul in care vrei sa impresionezi.
Andreea_1914 întreabă: