| Pufuleteeeee a întrebat:

Am doar de ieri contul pe acest site daca va rog imi puteti explica ce inseamna expresia"dau fundita"!happy?

Răspuns Câştigător
| Ioana1984 a răspuns:

Buna, tu ai pus intrebarea asta da? Eu si altii iti vom raspunde acum tu trebuie sa alegi cel mai bun raspuns. Dupa cateva raspunsuri is dreapta in dreptul la fiecare raspuns trebuie sa alegi castigatorul(cel cu raspunsul cel mai bun si care te-a lamurit pe tine)si drept premiu e acea fundita.Ai inteles e foarte usor.Bafta.

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Buna Oana:X si bine ai venit!
In dreptul fiecarui raspuns pe care-l primesti la o intrebare pusa de tine este o funda. Cel care intreaba poate acorda acea funda la un singur raspuns, cel pe care il considera cel mai bun ori mai folositor pentru el, desemnand astfel raspunsul castigator la intrebare. Multi din cei care intreaba cred ca daca spun ca dau funda o sa atraga mai multi respondenti, eu nu cred asta. Pentru a fi mai lamurita - si cu alte probleme privind acest site - este bine sa citesti raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE(in partea de sus a paginii). Numai bine!

NOname
| NOname a răspuns:

Fundita = Raspuns castigator. Este un fel de "Multumesc" pentru cel mai bun raspuns.
Intra la "Intrebari frecvente" (in partea de sus a paginii), acolo vei putea citi mai multe informatii legate de site si regulile site-ului. Succes!

P. S. Bine ai venit printre noi!winking

| Artemisia a răspuns:

Alegi un raspuns castigator, la intrebarea pe care ai pus-o tu! raspunsul care te-a ajutat cel mai mult, eu asa fac!

| Meryem027 a răspuns:

Fundita este acordata celui mai bun raspuns, cel care a fost de ajutor. Undeva la raspuns, jos, este o fundita gri, dai click pe ea si devine galbena... Poate fi acordata doar o singura fundita la o intrebare. P. S: bine ai venit!

| andreeadragutza22 a răspuns:

Buna Oana te ajut eu expresia "dau fundita" adica eu acum tiam lasat un raspuns in dreptul meu este ca un fel de fundita ceva premiu si acolo dai clic pe el doar daca crezi ca ti-am dat un raspuns bunTE ROG DACA TIAM EXPLICAT BINE da-mi fundita big grin

| Tom a răspuns:

Atunci cand pui o intrebare ai voie sa dai o singura fundita raspunsului care ti se pare cel mai bun pentru tine.Acea fundita va aparea la profil si iti va aduce niste puncte si te va ajuta sa cresti in rank pe acest site. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.Nici eu nu is de mult pe acest site insa poate iti va explica altcineva mai bine.

| Lollypop a răspuns:

Fundita este pentru raspunsul care ti-a placut cel mai mult sau care ti-a fost cel mai de ajutorhappyadica cel mai concret.Este in dreapta unde este raspunsul.Bafta la fundite!happy

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna si bine ai venit pe TPU >:d<
Fundita reprezinta un fel de premiu pentru raspunsul cel mai bun. O dai in semn de multumire raspunsului care te-a multumit cel mai mult.Prin acordarea funditei declari raspunsul castigator. O gasesti in partea dreapta jos a fiecarui raspuns dai click pe ea iti pune o intrebare ceva de genu"esti sigur ca asta e raspunsul pe care vrei sa-l declari castigator?" trebuie sa aprobi si astfel ai dat fundita.
Sper ca te-am ajutat!

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

De exemplu daca tu rasp la o intrebare a unui utilizator de p TPU. iar persoana careia i'ai raspuns considera ca raspunsul tau e cel mai bun atunci ii ofera fundita. o sa vezi ca o sa apara in dreapta rasp meu o funda si daca dai clik pe ea o sa mi-o oferi mie pentru ca ai ales ca raspunsul meu e cel mai bun la intrebarea tahee hee

sper ca ai inteles:*

| alexxy_8614 a răspuns:

Poi fundita se da la raspunsurile corecte primite la o intrebare de ex acum cum ti-am rasp eu vei vedea in dreapta mea ofera fundita si dai clik si gt sper ca te-am ajutat app cu cat faci mai multe funda cica ajungi expert TPU zic unii dar eu ajut aici din placere bye