| llleo a întrebat:

Am doi dinti putin mai in fata decat ceilalti, care ar fi remediile? Se pot pili sau ceva de genul? Aparat dentar nu vreau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca-i pilesti se duce smaltul si se vor caria. Si eu am la fel, am peste 60 de ani si n-am murit.

| Furnicuta000 a răspuns:

Se pot slefui dar se indeparteaza o cantitate foarte mica din dinte. Daca sunt prea lungi, cel mai indicat e sa iti pui fatete dentare adica sa iti pui la dintii vecini ca sa aiba toti aceeasi lungime. Singura problema e ca e cam 2000 lei o singura fateta

| siriusblack98 a răspuns:

Varianta de pilire iese total din discutie 100%. Doar aparatul dentar rezolva problemele de genul la ora actuala.

| Cipi1212 a răspuns:

Ți-au crescut prin gingie sau nu ai folosit aparat dentar pentru a menține dinții drepți.

| Thesolver5000 a răspuns:

Eu doar atât îți dau un sfat...nu îi pili fiindcă poți face o infecție dentară gravă care să mai tragă după ea și alte complicații