Dupa cate stiu eu, adresele inactive o anumita perioada (un an parca) se sterg din oficiu. Si eu am patit asa cu o adresa.
P.S. Sa nu faci ce a zis @DrA!
Nu se stie niciodata!
Poti sa ajuti si pe privat,aici,fara alte amanunte! Nu trebuiesc atatea informatii personale pentru asta. Noi toti de aici incercam sa ajutam,dar nu descoasem oamenii. Ai fost chiar deplasat, daca nu altcumva mai grav! Auzi... vrei codul postal! Ce, vroiai sa-i scrii prin posta cu ID-ul lui la adresa?
Doamne fereste. Ok, eu am vorbit politicos si te rog sa o faci si tu. Nu am fost deplasata deloc si te rog sa te abtii de la jigniri. Daca vei incerca vreodata sa iti recuperezi o adresa de mail vei vedea ca ai nevoie exact de datele pe care eu le-am cerut. Nu i-am cerut cheile de la casa, numarul de telefon sau adresa iubitei. Ci doar codul pe care el l-a completat, cand si-a facut acea adresa de mail. Lumea devine paranoica aici. Gandeste-te putin, eu nu-l cunosc pe omul acesta, nici el pe mine. Ce sa fac eu cu adresa lui de mail. Oricum momentan nu o poate folosii, deci nu vad ce rau i-am facut. Iti amintesc ca el a cerut ajutorul, nu am incercat eu sa ii folosesc ID-ul. Nu mai fa acuzatii aiurea, chiar incercam sa il ajut. Stiu ce inseamna sa iti pierzi o adresa de mail si crede-ma nu e prea placut. Ironiile foloseste-le pentru altcineva.
"Omul acesta" poate este un copil. De la care poti afla o multime de lucruri, daca il tragi de limba.Si se pot intampla cate si mai cate,de care nu vreau sa spun acum aici.
S-o lasam balta!
Si eu am adrese de mail si sunt adulta. Stiu despre ce vorbesc. Sunt intrebarile cele care te pot ajuta sa regasesti o adresa. Dar nu ID-ul,sau localitatea, codul postal...
Ai fost deplasat cu ceea ce i-ai solicitat.
Sunt de aproape doi ani aici pe TPU dar nu am vazut inca asa... cerere de date personale explicita!
Poate ca esti om bun. Poate ca nu! Oricum, pe mine m-ai facut foarte suspicioasa.
Incearca sa-ti recuperezi o adresa si vei vedea ca am dreptate si ca ceea ce am cerut sunt informatiile pe care trebuie sa le completezi.
EXACT CEEA CE AM CERUT. Repet, nu am fost deplasata deloc. Informatiile pe care le-am cerut nu imi pot folosii la nimic. Si eu sunt adulta si cred ca ma pricep ceva mai bine la acest subiect. Repet, nu stii despre ce vorbesc si de asta esti asa de suspicioasa. Oricum, faptul ca esti de doi ani pe TPU nu inseamna ca ai dreptul sa arunci cu vorbe. In fine, nu vreau sa ma cert cu tine, dar uite asa, prin atitudinea asta, de om paranoic indepartati userii care incearca cu adevarat sa ajute. Da-mi te rog macar un exemplu de "RAU" pe care as putea sa il fac, folosind datele cerute. Nu vreau sa devina aceasta discutie o disputa, sa nu ma intelegi gresit, chiar nu am nimic personal cu tine.
Ps: sunt femeie
Recuperarea se face doar pe baza de intrebari/date personale si 2 adresele nu se sterg niciodata ci doar emailul din ele se dezactiveaza!
Scrie-mi in mesaj privat id-ul, data nasterii, localitatea si codul postal si incerc sa te ajut.
Http://blog.rstcenter.com/......ce-sa-fac/
In primul si in primul rand trebuie sa tineti minte o singura chestie. Daca nu stiti raspunsurile la intrebarile secrete sau (in unele cazuri), data nasterii, zip (codul postal), tara, atunci contul este pierdut. Pentru totdeauna. Nu platiti pe cineva sa va sparga propriul mail si sa il recupereze. Asa ceva nu exista in cazul serviciilor mari ca Yahoo!, Gmail, Hotmail/msn/live.com. Incercati aceste metode.
Incepem cu ceea ce deja stiti majoritatea. Sa spunem ca detineti toate datele necesare pentru a va recupera adresa e-mail. Dati click pe butonul "Forgot password" sau "I can’t access my account" (depinde de serviciul e-mail pe care le folositi) si completati campurile din pagina cu datele necesare pentru recuperare. In cazul in care aveti setata o adresa e-mail alternativa, folositi-o pentru a recupera parola.
La Yahoo! mail exista sansa ca cel care a schimbat parola sa schimbe si raspunsurile la intrebarile secrete. In cazul in care va aflati pe pagina cu intrebarile secrete si vedeti ca acestea au fost schimbate cautati linkul cu numele "This is not my question" si dati click pe el daca exista. In acest fel vechile intrebari vor fi activate din nou si va veti putea recupera contul.
In ultima instanta puteti suna la suportul tehnic Yahoo! in cazul in care aveti norocul de a gasi un numar la care sa si raspunda cineva. O sa va coste o mica avere conversatia de peste o ora iar sansele de a va recupera contul sunt mici.
Simplu te duci pe pagina oficiala YAHOO si ai acolo o optiune cu textul "am uitat parola" dai click acolo si presupunand ca ai o memorie buna vei stii sa raspunzi la intrebarile pe le-ai pus cand ti'ai facut countul Sper sa te fi ajutat o seara placuta