anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dureri mari de mijloc, am fost la farmacie si farmacista mi- a administrat 10 fiole de ketonal si pastile meloxicam, dupa ce am facut 2 injectii una pe zi durerea sa lasat pe soldul sting, dar dureri groasnice am fost la upu si medicul de acolo miau administrat niste calmante dupa care mia recomandat oreteta cu algifen, dexamethasone si no-spa 40 cite 5 fiole de fiecare am terminat dar durerile tot nu mau lasat de abia pot sa mai merg si amorteste piciorul sting din cind in cind, ce masfatuiti, multumesc

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca ai o hernie de disc. Ar fi bine sa te vada un medic neurochirurg si sa-ti recomande un RMN, pentru a vedea daca intr-adevar este un disc herniat si in ce masura afecteaza nervii spinali. Abia apoi vei sti daca mai faci tratament antiinflamator sau e cazul de interventie chirurgicala.

| EUSIATIT a răspuns:

Daca durerea se lasa pe picior atunci 80% este hernie de disc trebuie sa faci un RMN numai acolo pot vedea care sunt cauzele deci daca ai facut tratament asa doar dup[a o consultatie banala te sfatuiesc sa nu stai asa /. SOTUL meu a avut asa ceva si dupa ///n tratamente cu tot felul de prostii a descoperit ca are hernie de disc si la operat la spitalul BALTAZAR in BUC. asa ca te sfatuiesc sa nu mai astepti sa ti faci r m n si daca va fi vorba de operatie nu intirzia pentru ca este f periculos ca un sfat d tor GORGAN MIRCEA la spitalul BALTAZAT e ff bine sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ti-a facut? 10 fiole de ketonal? pai stii ce inasemna o radiografie? ai facut? cum sa faci 10 fiole de ketonal fara ca macar sa vezi daca este de la coloana si nu este de la rinichi sau de la colon sau aparatul genital (un chist ovarian o anexita poate da dureri de mijloc ) ia-le sistematic, mergi intai la sp de urgenta spui ca te doare foarte tare mijlocul si ceri investigatii daca nu ti se recomanda investigatii pentru ca n-au timp de tine spune ca ti-ai amintit ca ai cazut saptamana trecuta (insista radiografie ), pe urma vizita medic ginecologie dca nu sunt acestea doua (dar sigur aici sunt problemele ), continua, colon, rinichi, daca ti-au mai trecut durerile analizele acelea le poti face pe rand si in timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate apare Brigaela, ea este studenta la medicina parca asa am inteles, oricum stie mai multe decat noi.

| eni a răspuns:

E destul de nasol, du-te la un neurolog, si nu amana mai ales ca-ti amorteste piciorul. Te-au indopat cu calmante dar, durerea probabil e de la coloana, si ar fi bine sa te vada un neurochirurg.