Suna la *222 si intrebi acolo dar insisti ca nu sunt asa de prosti sa termine cu clientii. spune-mi si mie te rog ce nu iti place ca si eu vreau sa imi iau un stick de internet mobil de la ei?!
Pai in primul si primul rand au limita de trafic, eu am de 2GB si nu imi ajunge; in al doilea rand dupa ce depasesti limita ori platesti in plus ori iti scade viteza ( eu am ales sa imi scada viteza, depinde de abonament, eu am viteza in jur de vreo 2 Mbps si dupa ajunge pe la 150 -200 Kbps) si in al treilea rand mai face figuri nu se conecteaza pierzi o gramada de timp pana se conecteaza sau se deconecteaza singur asa din senin. singurul lucru bun e faptul ca ai semnal tot timpul indiferent de vreme. la mine poate sa fie afara cum o fi ca tot am semnal. atat. in rest, e varza nu merita
Si in cat timp ti se descarca traficul initial? iti scade viteza pana la cati kb/s?
Poti rezilia contractul dar tot trebuie sa platesti abonamentul pe lunile ramase . de schimbat cel mai bine suni la ei, la *222 sa vorbesti cu un operator si-ti spun ei cel mai bine ce optiuni ai.
Proasta alegere ai facut ...fie astepti finalul ...fie platesti ceva si il inchizi
AlexMaftei2001 întreabă: