Dacă nu poți redirecționa coletul înseamnă că nu e eligibilă pentru easybox, ori e prea mare ori chiar nu se poate din diverse motive.
Dacă amâni livrarea, se va livra în altă zi. În schimb ce poți sa faci ca să fie ok, e să suni la sediu și să le ceri sa livreze pana la o anumita oră daca nu vei fi acasă. Sau contactezi curierul in ziua livrării.
Altă metodă ar fi redirecționarea la altă adresă sau la sediu. Unde mergi și îl ridici personal.
Dar sună mai bine la sameday și întreabă sa vezi ce zic ei. Întreabă dacă ei pot sa îl redirecționeze la easybox.
Am pățit cu un colet de la fan courier sa vreau sa îl redirecționez la fan box și nu puteam din mesaj. Am sunat la ei și ei puteau să îl redirecționeaze. Doar că până la urmă eu am renunțat pentru că am contactat și curierul și a venit mai repede.
Încearcă și tu si vezi ce zic ei...
Poate nu incape, sau poate e ceva ce nu poate fi lasat in easybox gen vitamine, pastile, perisabile.
sau poate doar nu este loc in easybox respectiv/
De unde sunt eu, nu știu dacă ar fi problemă de loc având în vedere că ju foarte mulți oameni comandă la easybox. Sunt mai mult oameni în vârstă, și de accea nu aș crede. Am comandat doar 2 cărți și un termos... nu știu dacă ar fi problemă cu asta