| Dysa a întrebat:

Am facut o prostie si am pierdut un lant foarte frumos din aur. Cert e ca mama ma va strange de gat daca afla. Mi-a trecut o idee prin cap sa caut pe google pe cineva sau macar o informatie despre cum as putea sa fac o copie dupa el dupa un desen sau poza. Dar mai degraba desen. Poate stie cineva de pe aici ceva. Mentionez ca sunt din Sibiu. Dau funda kiss

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

E complicat sa faci un lant dupa un desen! mai mult ca sigur tr poza!
2) un lant de aur e foarte scump...crezi ca poti face rost de banii necesari peste noapte?
3) procesul asta dureaza cateva zile! ...probabil ca mama ta va afla pana atunci!
una este sa afle ca ai pierdut lantul si alta e sa afle ca ai pierdut lantul si ca ai incercat sa o minti!

3 răspunsuri:
| Dysa explică:

Nu era al ei... era al meu. Un fel de mostenire sa zicem asa. Nu trebuie sa fie din aur. Imi trebuie un gablont. Nu conteaza cat dureaza si stiu sa fac la perfectie desenu. Avea un design frumos dar nu conplicat. Help big grin

| Dysa explică:

Apache trebuie sa gasesc pe cineva, un site, orice. Asta ma intereseaza pe mine. O copie fara valoare

| cristi_9297 a răspuns:

Du-te la o bijuterie si cumpara unul suflat in aur nu-i scump.vezi u ce modele au pe acolo