Mama prostilor e tot timpul gravida...
Ai numele si adresa, fa-i o plângere penala pentru înșelăciune si abuz de încredere.
Din pacate, nu poti face nimic! Ai riscat si te-ai pacalit!
Este stiut ca telefoanele, laptopurile, PC-urile, jocurile electronice si orice tine de tehnologie, NU se cumpara prin posta sau curier, de la persoane fizice.
Daca nu esti in stare sa te intalnesti personal cu vanzarul, nu cumpara nimic ca-i pacaleala. Ofertele de pe OLX sunt uneori atat de atragatoare ca ai impresia ca il pacalesti pe vanzator, la cat de ieftin vrae sa vanda acel telefon, de exemplu, cand el de fapt stie ce vinde, ca-i smecher care te fraiereste, si-ti trimite ori un telefon f vechi, ori cine stie ce gunoaie.
Din pacate, scrie foarte mare pe toate site-urile ca NU este raspunderea nimanui sa riste o cumparatura cu ochii inchisi, ceea ce tu ai facut.
Să nu mai faci în viața ta cumpărături, schimburi, sau alte prostii pe olx or la jumate.ro etc.
Pe aceste sunt numai țepe.
În loc să te duci în magazin să vezi prețurile telefoanelor la altex deoarece se află în toată Țara, ai preferat să faci schimb cu unul la un nivel de mare risk.
Asta este o lecție pe care cred că ai băgat-o bine la cap.Cred că nu știu părinții tăi deoarece în mod sigur ai fi fost foarte certat sau depinde de oftica oricărui părinte auzind asemenea prostie la bugetul mic pe care unele famili în câștigă luptându-se să pună ceva deoparte lunar.
Nu știu situația ta dar, ce am spus este o realitate.
Ce poți face? Sa te bucuri că nu ai pierdut decât 400 de lei. Și că să știi pe viitor, nu e treaba curierului ce se afla in colet. Curierul știe doar că trebuie să trimită un alt colet ca ramburs, in cazul tau. Numai bine!
Pai poati sa nu mai faci schimburi fara verificare colet pe viitor si apropo nu se fac schimburi prin curier ca uite ce patesti
Eu am cumpărat produse de pe olx cu livrare acasă chiar 3 tablete și nu a fost ţeapă. Cu verificare colet. A stat curierul pana am deschis pachetu și am verificat produsul. Am menționat că vreau cu verificare colet la ridicare altfel nu as fi cumpărat asa. Și telefonul ce îl am îl am de pe olx și e super. Dacă tu ti-ai luat ţeapă asta e. Depinde de ce persoana dai. Nu prea ai ce face mare lucru. poate vorbești cu omul acela si va înțelegeți cumva.
Ai trimis coletul direct la el acasa sau la posta? Daca ai trimis coletul la casa respectivului poti sa faci poze la coletul primit sa i-le trimiti siteului respectiv si poti sa iti recuperrezi telefonul
catalin542000 întreabă: