anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am făcut skanderbeg cu mâna stângă cu un băiat din clasa mea,și când am făcut m-am încordat,dar nu l-am dat,dar nici el,eram egali și după aceea m-am oprit,i-am zis că nu mai pot să fac skanderbeg pentru că mă doare mâna...Din ce cauză mă doare? Am stat jumătate de oră și tot nu mi-a trecut, mă doare și acum.Precuzez că mă doare la antebraț? Din ce cauză? Cum pot să rezolv?

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Sunt doua cauze: lipsa de antrenament si suprasolicitarea.
Oricum ar fi, renunta la skanderbeg si la orice fel de competitie, oricat de nesemnificativa ar fi aceasta.
Astfel de lucruri te pot afecta pentru tot restul vietii, chiar daca durerea va disparea. Dar suprasolicitarea nu face decat sa slabeasca corpul. Daca eram facuti din fier, mai ziceam; se rupea mana sau piciorul si sudam altele la loc. Dar nu suntem decat carne si oase; mai bine zis tarana pamantului. Trebuie sa ne purtam de grija atat cat tine de noi.
Data viitoare cand mai esti provocat la astfel de lucruri, renunti la ele chiar daca vei fi considerat las.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonimg):

Problema lor e ca nu stiu sa traga... probabil au facut cu incheietura dreapta, cu cotul fix si alte prostii de genul.

| LPCTSTR a răspuns:

Aștepți.