Eu zic sa mergi la politie sa se rezolve. Daca treci de 30 zile inregistrarea se sterge automat si ala poate sa dea cu masina de un pom si sa zica ca i-ai lovit-o tu. La politie sa specifici si ca vrei sa se verifice camera aceea.
Tu ce ai face in locul lui? Nu ai depune plangere cand iti gasesti masina lovita in parcare? Gandesti precum un copil.
De unde sa stim noi? Daca a gasit masina in parcare lovita probabil a injurat bine si a plecat. Daca erai asa corect ii lasa-i un bilet in geam si gata
Nu esti prea hotarat! Ieri cineva lovise masina ta. Astazi tu ai lovit masina altuia. Care este realitatea? Exista o realitate sau ai doar timp de pierdut?
Întâmplarea face că cineva mi-a lovit mașina ieri și tot eu am lovit o mașină săptămâna trecută.
In cazul asta, trebuie neaparat sa-mi spui unde este parcarea aia. Sa nu imi las niciodata masina acolo!
Cred ca mai degraba o sa scapi cu cateva sughituri de l-a injuraturi si niste blesteme. Posibil de scarba sa umble pe la politie sa se fii lasat la mana lui omu si sa si-o repare singur.