Daca nu era in timpul serviciului ce treaba are Axis te-as intreba eu, singura optiune este sa faci plangere la politie.
Succes.
Mergi la iml si scoate un certificat, apoi mergi cu el la politie. cel mai probabil sefii lui nu o sa-i faca nimik.la politie e cel mai sigur. bafta!
Puteai sa faci plangere la Axis doar daca era in timpul serviciului si te-a batut fara ca tu sa faci nici un rau.
Cum nu a fost in timpul serviciului, faci plangere la politie, dar ar fi trebuit sa o faci pana acum. Ai nevoie de documente medic-legale, nu stiu daca ai fost si la medicina legala atunci cand ai fost internat.
Cand am zis ca am fost peste tot asta insemna ca am fost si la politie, la IML..peste tot si am adunat toate hartogaraiele.
Pai ma intrebam, omu' asta daca lucra la Axis nu ar trebui sa asigure siguranta si liniste, nu sa se bata ca un dobitoc!? Eu nu sunt primul', dar pot sa-l asigur ca-s ultimu'.
Ba da, asa ar trebui, dar pentru ca nu s-a intamplat in timpul serviciului, nu stiu daca ei ii vor face ceva. Dar sigur poti sa incerci
Pana la urma cum ai rezolvat cu agentul ala tampit? si eu am avut aceeasi situatie cu un cretin intr un club din Timisoara. eu avut o relatie si l am parat la paronul firmei care la facut de **** in fata mea si la dat afara. tie unde ti s-a intamplat?
Mie mi s-a intamplat la un majorat iar pana acum pot sa spun ca n-am rezolvat mai nimic. Politia din comuna respectiva merge ca un melc...din 10 iulie pana acum de abia au luat declaratie la 3 martori.Si nu poti spune ca lucra de le sar capacele ca intr-o comuna mica...
Sper sa nu fi fost ceva mita la mijloc dar daca peste o luna nu o sa fie gata cu declaratiile cel putin la agresori ma duc la inspectorat direct!
Nu stiu, poate pentru ca nu s-a intamplat in timpul serviciului nu o sa-i faca nimic patronul dar...
Am fost lovit de 2 printre care si el iar acum tipu' asta ar mai fi batut pe cineva iar acel cineva a chemat politia pe loc,(eu am fost putin baut si n-am gandit cum trebuie.).Am primit 36 de zile.
Se pare ca tipu' asta fara puscarie si o bataie buna sa fie nenorocit pe viata nu se lasa.
Are aprox. 30 de ani iar eu am 18...
Adi1987 întreabă: